Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

INCIDENT U NIŠU

Prebio kontrolora u autobusu

Autor: Južne vesti | 07.07.2015 - 11:42:00h | Komentara: 2

Putnik bez karte nasrnuo na kontrolorku, pa pretukao kontrolora u gradskom autobusu u Nišu.

tuča

Ilustracija| Foto: Profimedia

Putnik koji, kako kažu u Direkciji za izgradnju Niša, nije imao kartu i koji je odbijao saradnju udario je kontrolorku i kontrolora u autobusu na liniji 7.
Direktor Direkcije Niša Saša Petronijević kaže da se sve dogodilo sinoć oko 21:30 kada je, prema njegovim rečima, putnik bez karte nasrnuo na kontrolore, prenose "Južne vesti".
- Sramota! Udario je kontrolorku. Zatim je nasrnuo na našeg kontrolora i oni su pretrpeli lakše telesne povrede. Policija je reagovala munjevito i lice je privedeno i protiv njega ćemo sigurno podneti prijavu - kaže Petronijević.
Incident se dogodio u autobusu koji od niškog Trga Pavla Stojkovića saobraća do Medoševca, a Petronijević kaže da putnik pored toga što nije imao kartu, nije hteo ni da je kupi, niti da primi opomenu.
On naglašava da je ovo deveti napad na kontrolore gradskog prevoza od početka godine i podseća Nišlije da kontrolori samo rade svoj posao.
- Ti ljudi su u službi grada. Apelujem na Nišlije da samo redovnom kupovinoom karata možemo da očekujemo bolji prevoz, jer se on upravo izdržava od novca putnika. Nadležni organi bi trebalo da pooštre kazne prema počiniocima - kaže Petronijević za "Južne vesti".
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 07.07.2015 12:02h

    Vi niste normalni, stavili ste sliku vd direktora osnovne skole iz Titela. koga su naprednjaci, ne mogavsi da ga najure sa posla, ne bi li postavili svog coveka, nabedili da je pedofil. Posle vise od pola godine, borbe za prevlast, oni su ovom coveku napakovali pedofiliju, i jos su nasli i svedoke da to potvrde. To je nesto STRASNO! A vi, gospodo, nazovi novinari, mogli bi malo i da se uozbiljite, tokom rada. SRAMOTA!

  • szika Vreme: 07.07.2015 12:23h

    Aj dodjite malo u Beograd nemojte samo u Nisu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP