Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

OBJAVLJUJEMO VAŠE NAJLEPŠE LJUBAVNE PRIČE

Priča o ljubavi: Predrasude su da se ruše!

Autor: sanja srećković | 01.06.2014 - 09:02:00h | Komentara: 2

Mnogi ljudi imaju predrasude... Nas dvoje ih rušimo! Kada nas vide zagrljene i nasmejane, tek tada shvate da nisu u pravu i obično i njima izmamimo osmeh na lice. Svi nas sada tapšu po ramenu i govore: „Svaka vam čast, deco, vi ste uvek nasmejani i pozitivni”, a svi su znali da pričaju... Mnogo priča smo prećutali i izdržali ogovaranja, ali mi realno ništa i nismo zgrešili... Pa nismo mi ni u kakvom krvnom srodstvu...

Priča počinje pre pet godina, kada sam došla u posetu u kuću budućeg zeta, sa kojim je sestra već bila verena i živela u zajednici. Došla sam na nekoliko dana, u goste, da iskoristim raspust, upoznam njegove roditelje i grad u kojem mi sestra živi. Tada sam srela najlepše oči i istopila se od prvog njihovog pogleda... Taj pogled me je pogodio kao strela kroz srce i urezao mi se duboko u sećanje. Dugo sam krila svoje emocije, koje su, kasnije sam saznala, bile obostrane.


Prolazili su meseci, živeli smo svako svoj život, ne sluteći da će nam se putevi ukrstiti i postati jedan. Sanjala sam često te plave oči i maštala o njima, ali realnost je bila drugačija, znala sam da su nedostižne i zabranjene. Kada je jednom, iznenada, svratio zbog posla do nas, za mene nije bilo veće sreće. Ruke su mi podrhtavale dok sam služila kafu i kolače, a pogled samo lovio njegov, srce treperelo i pitalo se: „Da li svaku devojku gleda ovako prodornim pogledom ili i on nešto oseća?”

Kada sam prošlog maja odlučila da odem sestri u goste, koja se u međuvremenu udala i dobila sinčića, nisam ni slutila kako će se sve završiti. Ni na kraj pameti mi nije pala veza, ni sa kim, a ponajmanje sa njim, koji je bio zabranjeno voće.

Došla sam da se odmorim, ispričam sa sestrom i izigram sa malenim sestrićem, a ispalo je nešto sasvim drugačije... Malo-pomalo, kroz razgovor i sitna začikavanja shvatila sam da ni on nije ravnodušan prema meni, a oči mi je otvorila rečenica koju je izgovorio kada smo polazili u grad: „Prelepa si”, prošaputao je. Posle nekoliko pića, par prodornih pogleda i zajedničkog plesa, pozvao me je da izađemo ispred kafića i rekao: „Ne znam kako ovo da ti kažem, ali već duže vreme mi se mnogo sviđaš“. A ja, procvetala, zablistala, vinula se u oblake... Ni za šta me više nije bilo briga, ni šta će reći svet, ni šta će biti sutra. Samo sam se prepustila nežnim poljupcima...

Nisam se pokajala, ni za sekund, evo već godinu dana čudo traje, a kako kažu: „Svako čudo za tri dana“, pa sad više i nismo tolika atrakcija... Samo ponekad čujemo: „Evo, to su ti o kojima sam ti pričala, ona dva brata koja su oženila dve sestre“, a mi se samo nasmejemo i nastavimo ponosno da koračamo...

Pišite o ljubavi i osvojite 2.000 dinara!


Ludo ste zaljubljeni ili volite svim srcem i imate neverovatnu ljubavnu priču koja je raznežila sve kojima ste je ispričali? Zašto je ne biste podelili i sa nama i za to još bili nagrađeni? Nije neophodno da ste talentovani za pisanje, dovoljno je da je vaša ljubavna priča autentična. Sve objavljene priče biće nagrađene sa po 2.000 dinara. Ukoliko želite da svoje emocije podelite sa nama, prijave možete slati imejlom, na adresu „ljubavnaprica@alo.rs“, poštom, adresa je „Alo!“ redakcija, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, sa naznakom „Najlepša ljubavna priča“, ili je možete doneti lično na istu adresu.
Da bismo mogli da objavimo vašu ljubavnu priču i da vas nagradimo, uz ljubavnu priču nam obavezno dostavite i sledeće podatke: ime i prezime, matični broj ( JMBG), adresu iz lične karte, broj telefona, ime banke i broj računa u banci. Nekompletne prijave neće se uzimati u obzir.

Poslednji komentari
  • Koja Vreme: 01.06.2014 10:44h

    Sta je tu zabranjeno ako dva brata ozene dve sestre ?

  • Ana Vreme: 07.06.2014 20:16h

    ODAKLE vam ideja da trazite JMBG!?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP