Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

POSTOJI NADA ZA MLADE KREATIVCE U SRBIJI!

Promocija Instituta Ypsilon Serbia je pomoć maloj Srni Sedmak!

Autor: A. O. | 30.01.2014 - 00:02:00h | Komentara: 0

U Beogradskom dramskom pozorištu danas od 18 sati biće održana svečana ceremonija predstavljanja Instituta Ypsilon Serbia. U pitanju je platforma čija je namera da okupi mlade i entuzijastične ljude, starosti između 20 i 30 godina i da kroz radionice, edukaciju i međusobno povezivanje stvori uslove svakom od članova da njegovi budući radovi i profesionalni poduhvati budu kvalitetniji i predstavljeni što širem krugu ljudi.

Ana Kokić i Srna Sedmak

Maloj Srni je pomogla i Ana Kokić dodelivši joj nagradu osvojenu u šou TLZP

Institute Ypsilon Serbia je organizacija osnovana krajem 2013. godine u Beogradu, a prema uzoru na Institute Ypsilon Slovenia koji je osnovan u Ljubljani još 2009. godine.
Pored moderatora koji će voditi program, očekuje se obraćanje gospodina Franca Buta, ambasadora Republike Slovenije kao i gospodina Nenada Borovčanina, državnog sekretara u Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije. Potom će govoriti Maša Mihailović, direktorka BDP, kao i Miloš Trkulja, direktor za odnose sa javnim sektorom za područje Srbije i Crne gore u firmi Microsoft. Prisutnima će se obratiti i gosti iz slovenačkog Ypsilon Instituta, a u okviru programa će se pojaviti nekoliko naših umetnica i umetnika koji će gostima predstaviti njihove radove. Od gostiju se očekuju još i ministar prosvete, gospodin Tomislav Jovanović, pomoćnik ministra pravde, Igor Todoroski, Mića Basara iz firme ComTrade, glumac Marko Živić i druge ličnosti iz javnog i poslovnog života u Srbiji.
Nakon svečane ceremonije u holu Beogradskog dramskog pozorišta biće održan koktel, a ceo događaj ima i humanitarni karakter, jer će na njemu biti skupljani prilozi za lečenje male Srne Sedmak, koja je rođena bez jednjaka i neophodna joj je operacija u Manhajmu u Nemačkoj.

Pozivamo Vas da Vašim prisustvom i izveštavanjem pomognete i humanitarnu akciju i zvanični početak rada Instituta Ypsilon Serbia i samim tim pomognete budućnost i napore mladih ljudi u Srbiji, koji žele da se svojim radom i zalaganjem izbore da se čuje i njihov glas i bude im pružena jednaka i fer šansa za akademsko, profesionalno i svako drugo napredovanje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP