Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

SUPERBAKA

Proslavila 95. rođendan u kafani

Autor: RTS | 31.12.2014 - 17:05:00h | Komentara: 0

Jedna od najstarijih Pančevki, Milica Mišić odlučila je da svoj 95. rođendan proslavi u kafani. Na žurku su došli svi pozvani gosti, a bilo ih je oko 30.

Milica Mišić

Milica Mica Mišić za 95. rođendan imala je samo jednu želju, da ga proslavi u kafani u društvu prijatelja i najbliže rodbine. To je bilo iznenađenje za sve, pa i njenog sina jedinca Jovana koji živi i radi u Bukureštu, javlja RTS.
"Došao sam da je posetim pre dve nedelje i kažem joj kako ne bi smo želeli mnogo da je zamaramo i da smo mislili samo da svratimo i da joj čestitamo rođendan, a ona mi kaže kako je i ona nešto razmišljala kako ne bi trebali uopšte da dolazimo kod nje u stan, jer joj je malo naporno da posle nas sve čisti i da bi bilo najbolje da sve napravimo u kafani. Eto to je moja majka Mica", kaže Jovan.
Slavljenica je bila veoma raspoložena na svom rođendanu.
"Presrećna sam kad sam u društvu svog sina, unučića i brojnih prijatelja. To mi je najveća uživancija i kad sam sa njima ne osećam starost i nisam bolesna", kaže Milica.
Baka Milica živi sama, ali u svom telefonskom imeniku ima 18 dobrih prijatelja sa kojima se svakog dana čuje, druži i koji je veoma uvažavaju. Jedan od njih je i Milivoje Durković.
"Kada me pozvala na rođendan nisam mogao da verujem da želi ovakvu proslavu, ali odmah sam pristao kao i svi drugi i evo nas tu da svi zajedno uveličamo ovaj dan", kaže Durković.
Recept za dugu starost ne postoji, ali baka Milica smatra da je dočekala ove godine zahvaljujući skladnom životu i optimizmu koji je nikada nije napuštao.
"Imala sam vrlo lepo detinjstvo, jako dobre roditelje. Živeli smo složno i iako je bilo i mnogo poteškoća u duši sam optimista", kaže baka Milica.
Na rastanku novinari su poželeli baka Milici da se vide na proslavi stotog rođendana, navodi RTS.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP