Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

UZAVRELO NA „EGZITU“!

Seksi revolucija!

Autor: M. Lončar | 14.07.2013 - 07:23:00h | Komentara: 1

Pored dobre muzike, zagarantovanog provoda i dobre energije, „Egzit“ festival u svetu i kod nas, poznat je i po svojim gošćama. Kada spojite domaću žensku lepotu, po kojoj smo daleko poznati kao nacija, i po koju inostranu gošću, „Egzitova“ ovogodišnja revolucija postaje krajnje seksi.

Egzit

Egzit | Foto: R. Gatel

Ovo je primetio i veliki Snup Dog, a sada Snup Lajon, koji je dva puta do sada nastupao na Petrovaradinskoj tvrđavi. Na pitanje po čemu će pamtiti i šta ga najviše asocira na „Egzit“, kao iz topa reper je odogovorio: „Prelepe žene“. I bio je u pravu... Lepe i seksi žene sa svih strana sveta i na sve strane!


Gužvanjac u prvim redovima

Gužvanjac u prvim redovima | Foto: D. Milenković

Ipak, zbog samog mesta održavanja festivala, epitet najlepših pripada našim devojkama, posebno Novosađankama, kojih ima i najviše na festivalu. Ako ste propustili prva četiri dana festivala i tek danas polazite put Novog Sada, evo jednog kraćeg vodiča za sve muškarce gde sve da budu i učestvuju u „Egzitovoj“ seksi revoluciji.

Sa svih strana sveta, na sve strane...

Sa svih strana sveta, na sve strane... | Foto: R. Gatel

Definitivno prvo mesto koje treba posetiti je omiljeno novosadsko kupalište Štrand. Preplanule devojke u bikinijima svuda oko vas. Na pesku Štranda ima i stranih i domaćih cica, sve one koje se ne libe da se razgolite. Ako pak preferirate strankinje, pravo mesto za vas je „Egzitov“ kamp kod bazena SPENS-a. Naravno, najveći broj devojaka je iz Velike Britanije, ali iako ih u svetu bije baš loš glas, verujte ima i predstavnica dostojnih seksi revolucije.


Melem za oči i uši: Ana Popović

Melem za oči i uši: Ana Popović | Foto: Alo

Ovo se posebno odnosi na Britanke, koje vuku poreklo sa dalekog i srednjeg istoka i one koje vode poreklo iz Indije. Već kako se popnete na samu tvrđavu, svoju potragu u seksi revoluciji, možete suziti i po vrsti muzike koju devojke slušaju, a samim tim i stejdžu na kome ih možete pronaći.

Blistala na sceni: Dragana Mijatović

Blistala na sceni: Dragana Mijatović | Foto: P. Marković

Krajnje je nezahvalno nekoga stavljati u kalup, ali evo naših skromnih zapažanja. Na „Dens areni“ će te najverovatnije imati priliku da vidite najizazovnije devojke, na „Fjužn stejdžu“ domaće i najlepše devojke, a ako volite „darkerke“ i „gotik cice“ one dominiraju na „Rifs“ end „Bits stejdžu“.
 

„Atoms“ zvezde večeri


Na „Egzitu“ su u subotu kao glavne zvezde nastupili „Atoms for pis“ i DJ Dejvid Geta. Poznat kao vođa sastava „Radiohed“, Tom Jork je u „Atoms for pis“ okupio sve same superstarove - tu su Fli, basista „Red hot čili pepersa“, Džo Varonker, bubnjar grupe R.E.M, Nigel Godrič, producent „Radioheda“ i Mauro Refosko, perkusionista iz Brazila.
Na glavnoj bini publika će imati prilike da čuje i „Darkvud dab“, a na „Fjužn bini“ grupu „Van Gog“.

Nastup

Nastup | Foto: D. Milenković

„Vrelo“ zapalilo „Egzit“!
Pravi spektakl za sve muške posetioce sinoć je zasigurno bio nastup benda „Vrelo“. Ovo je bio pravi spektakl za oči, ali i uši. Šest prelepih devojaka iz ovog benda u tradicionalnim nošnjama održale su sjajan koncert na glavnoj bini „Egzita“.

Poslednji komentari
  • Саван Саватовић Џакало Vreme: 14.07.2013 10:22h

    Када ће ови настрани бизарни бандитски ликови отићи са наше свете српске земље.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP