Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

JOVICA NIKOLIĆ (57) NAPISAO SRPSKU VERZIJU „SEKSA I GRADA“

Seksi selo Saranovo!

Autor: B. Nenković | 05.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

„Simpatična studentkinja sociologije Slavica Stojkić, sredinom septembra snima sopstvenim sredstvima savremenu srpsku sapunicu „Seksi selo Saranovo“ sa sumnjivim saradnicima. Srceparajući scenario. Savršen stajling. Svetski stil. Svuda smeh, suze, sukobi, skandali, spletke, svekrvina sahrana, sestrina svadba, serenade, slomljena srca, sirotinja, svlačenje, seks...“.

Jovica dosad napisao četiri  priče u kojima svaka reč  počinje istom slovom

Jovica dosad napisao četiri priče u kojima svaka reč počinje istom slovom | Foto: Biljana Nenković

Biografija u brojkama
Svoju biografiju Jovica je koncipirao brojkama. U njoj navodi da je bio novinar 18.625 dana. Kao radnik proveo je 11.680 dana. Akcijaš je bio tačno 100 dana.

Ovako počinje priča o snimanju srpske verzije poznate američke serije „Seks i grad“ koja je nastala u Lapovu. Glavna uloga u ovoj priči pripala je „seksepilnoj striptizeti Silvani“. Autor je Jovica Nikolić (57), vođa smene vatrogasaca na železnici koji pritom ima najneobičniji hobi i talenat. Piše priče u kojima svaka reč počinje na isto slovo. U ovoj, svaka od 250 reči počinje slovom „s“.


- Gledao sam seriju „Seks i grad“, pa sam razmišljao zašto ne bismo mi imali svoju verziju, ali „Seks i selo“! Susedno selo Saranovo bilo je idealno za ovu priču, jer sam već odlučio da cela priča bude na slovo „s“. Na svakoj železničkoj stanici postoji znak sa ovim slovom, a i ime američke serije počinje baš tako - kaže Jovica Nikolić, vatrogasac na železnici, pisac i novinar.

Jovice, ti  si moj novi  Zverko!

Jovice, ti si moj novi Zverko!

„Seksepilna striptizeta Silvana“, doduše, ne živi na Menhetnu kao Keri Bredšo. Umesto glamuroznog života u stilu nezavisne i samosvesne žene, prinuđena je da se „spetlja sa suvonjavim sponzorom serije“. Priča počinje kada ona stopira sa skretničarom stanice Svilajnac koji će očigledno tumačiti lik poznatog srcelomca - Zverke. „U sedamnaestoj sekvenci smederevski „stojadin“ 77-70 sa suvozačem sveštenikom Samuilom staje“... Na kraju striptizeta poziva Stevana da dođe kod nje „starim sokakom straćara sedam“, mameći ga „supom, sarmom, salčićima i strininom slamaricom“. Zbog bluda na vidiku sveštenik Samuilo zapomaže. Naravno, sve na slovo „s“.

- Sladokusci sapunice sada me teraju da proširim scenario. Pomalo me je strah, jer su likovi toliko zaživeli da su novinari počeli da traže Silvanu po selu. Na nesreću, u Saranovu izgleda ima žena sa tim imenom. Imao sam promociju priče svuda po Srbiji. U Saranovo se još nisam usudio da odem - kaže Jovica.

Nesuđeni Ginisov rekorder

Jovica se proslavio knjigom „Perini pajtaši“, u kojoj je ravno 2.765 reči i sve počinju slovom „p“. Glavni junak je Pera Picajzla, pružni poslovođa. S njom je konkurisao za Ginisa. Odbili su ga jer, kako kaže, u prevodu se gubi smisao njegovog rukopisa. Napisao je još i „Markovačke mafijaše“, „Najčitanije narodne novine“ i „Atraktivna apotekarka“.

Poslednji komentari
  • Nesa Vreme: 05.09.2014 18:35h

    Joca je pravi genije! Treba ga slusati uzivo kada govori svoje stvaralastvo! Svaka cast!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP