Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

NEVENA PAVLOVIĆ SARAĐIVALA SA OSKAROVCIMA

Srpkinja pošla stopama Džejmsa Bonda!

Autor: M. Dakić | 02.12.2012 - 08:28:00h | Komentara: 0

Nije Bond devojka, ali je Beograđanka Nevena Pavlović imala priliku da u svom životu hoda putevima čuvenog agenta 007 - Danijela Krejga! Ova mlada operska pevačica jedna je od retkih Srpkinja koja je imala priliku i da upozna i da sarađuje s oskarovcem Benom Kingslijem, te njegovim kolegom i zavodnikom Juanom Mekgregorom...

Istu školu pohađali Orlando Blum i Džozef Fajns: Pavlović, Nevena Pavlović

Istu školu pohađali Orlando Blum i Džozef Fajns: Pavlović, Nevena Pavlović

- Kada me već pitate, Danijel Krejg i ja imamo isti podatak u biografiji. Oboje smo završili „Guildhall School of Music and Drama“, sarađivali smo sa istim profesorima, igrali na istim daskama... Da budem preciznija, pomenutu školu završili su i Orlando Blum, Džozef Fajns, Juan Mekgregor. Sećam se da su mi za čuvenog Bonda, Danijela Krejga, profesori pričali da se u početku nije najbolje snašao na studijama. Valjda zato što nam je trening bio izuzetno rigorozan. Prepričavali su nam kao anegdotu da je na pitanje šta je naučio u školi, prokomentarisao: “Da se rano budim!“ - otkriva nam Nevena, rođena Beograđanka, koja je posetila srpsku prestonicu na nekoliko dana.


Ostavio za sobom neizbrisiv trag: Krejg kao Bond

Ostavio za sobom neizbrisiv trag: Krejg kao Bond

Završila je akademiju u Beogradu, a zatim je na master studije otišla u London. Tek je druga Srpkinja koja je uspela da upiše ovu prestižnu školu. Pre nje je to za rukom još davnih dana pošlo Katarini Jovanović, bivšoj direktorki Opere Narodnog pozorišta.


Ja i Krejg imamo nešto zajedničko: Nevena

Ja i Krejg imamo nešto zajedničko: Nevena

- Ne mogu vam opisati taj osećaj dok koračaš hodnicima kojima je prolazio jedan Džejms Bond, radiš s istim ljudima, igraš na istim daskama. Verujem da kada radiš sa istim ljudima i formiraš se na sličan način. Nažalost, nismo bili ista klasa... Ali je njegov trag neizbrisiv. Imala sam prilike da upoznam Juana Mekgregora i Bena Kingslija, držali su nam master klasove. I divni su ljudi, toliko obični u svojoj slavi.

S Kingslijem pila kafu

S Kingslijem pila kafu | Foto: Reuters

Ponašaju se ležerno, opušteno, bez ikakve fame. S Kingslijem sam popila kafu i sećam se da smo razgovarali o filmskoj industriji. Zapamtila sam da mi je rekao da treba uvek ostati veran tome što radiš, biti fokusiran na profesiju i ne osvrtati se na napise u novinama - priseća se Nevena, koja u Londonu drži časove pevanja i bavi se koncertnom karijerom.


Profesor Mekgregor

Profesor Mekgregor | Foto: AP

- Gde god da sam, trudim se da svoju zemlju predstavljam u najboljem svetlu jer se osećam kao ambasador Srbije i to mi predstavlja dodatnu odgovornost - dodaje „naslednica“ Bonda, Džejmsa Bonda.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP