Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

BIZARNO

Srpski tinejdžeri masovno traže Hitlerov "Majn kampf"!

Autor: A. O. | 20.02.2014 - 09:12:00h | Komentara: 6

Među tinejdžerima u Kruševcu vlada jagma za knjigom "Majn kampf", ali isto tako i za romanom "Sivi vuk", koja govori o Hitlerovom bekstvu

Najveći  monstrum  u istoriji  čovečanstva:  Adolf Hitler

Najveći monstrum u istoriji čovečanstva: Adolf Hitler

Među tinejdžerima u Kruševcu vlada jagma za knjigom “Majn kampf“ nacističkog vođe Adolfa Hitlera, a kako za Informer, tvrde u knjižari “Laguna” samo kod njih su čak 23 srednjoškolca tražila da kupe knjigu u kojoj se veličaju nacizam i rasizam, prenosi Telegraf.
U drugim knjižarama u Kruševcu takođe potvrđuju da je Hitlerova knjiga tražena, ali ne u tolikoj meri.
Prema rečima prodavaca, u njihovim knjižarama veća je potražnja za romanom “Sivi vuk”, koja govori o Hitlerovom bekstvu.
Poslednji komentari
  • lila Vreme: 20.02.2014 09:53h

    pa hoce da ga uporede sa vucicem ! da vide sta ih ceka ako ovaj ostane na vlasti ! i dali ce i nama bar nekad da bude priblizno dobro kao i nemcima posle hitlera !

  • Clan Vreme: 20.02.2014 19:44h

    Hitler najveći monstrum u istoriji čovečanstva? Ako vidimo koliko su stradali ljudi pod komunistickim i danasnjim kapitalistickim tiranima, onda ce se znati ko su najveci monstrumi.

  • luka Vreme: 21.02.2014 00:41h

    Sramno i ni malo slučajno .U zemlji i u narodu koji je žrtva ove ideologije godinu dana pre njenog planiranog reizdavanja 2015. godine od strane "Minhenskog instituta " ove u njenoj domovini do tada zabranjene knjige (dostupne samo preko interneta naravno)neko spinuje ciljnu grupu u Srbiji.Pre neki dan je bila spinovana šira ciljna grupa sa tekstovima da je Hitler zapravo umro u dubokoj starosti u Argentini i da je bio oženjen crnkinjom .Time se hoće reći da je prevario i život i smrt i da uopšte nije istina da je imao problema sa rasama .Kuda to ideš jedina Srbijo i imaš li imalo stida da gledaš šta ti se sve podmeće pod parolom slobode štampe .Miroslav Lazanski je napisao knjigu "Hitler jre pobedio ".Razmislimo šta to ide na oltar ove pobede .

  • ja Vreme: 21.02.2014 09:00h

    hitler samo nije trebao ruse da napadne. sad bi bili nemacke sluge i vise zaradjivali nego kod ovih nasih politicara sto nemaju pojma o proizvodnji.

  • gago Vreme: 22.02.2014 14:47h

    Nemacka nacija je zapocela oba svetska rata pa i ovaj treci.Dva su vodili vojskom a ovaj treci ekonomijom,prva dva su izgubili a izgubice i ovaj treci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP