Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

LJUBAVNE PRIČE IZ PERA ČITALACA

Šta se krije ispod haube?!

Autor: Gordana Cerovac | 21.09.2014 - 08:02:00h | Komentara: 2

Uh, opet moram da zalivam cveće po ovoj sparini. Svaki put kada grane proleće usplahireno hrlim prema pijacama, kupujem petonije, muškatle i sve što mi zapadne za oko, vođena silnom željom da moje dvorište, veličine omanjeg fudbalskog stadiona ukrasim što bolje mogu.

Ljubavna prica

Ilustracija | Foto: Profimedia

A onda, kada prođu dani nadahnuća, zalivanje prosto postaje noćna mora. Pri tom još i glas nepoznatog muškarca sa ulice: „Dobro veče, komšinice, imate ubedljivo najlepšu baštu“. Ni to nije skinulo oblake sa mog namrštenog lica, već samo procedih kroz zube: „Dobro veče, hvala“. Nije to prvi put da mi se on javlja, nepoznata osoba iz kraja, uz obavezni komentar.


A onda, jednog jutra, istog tog vrelog leta... Samo što nisam pustila mog „juga“ na ler niz ulicu, jer nije hteo da upali. Mučila sam se, kupala u znoju od vrućine (a još nisam ni stigla do posla), nemilosrdno udarala po papučicama i okretala ključ. Ništa... I onda, kao u nekoj od sapunica, „mini moris“ staje pored mene, a onda se i parkira. Naravno, iz njega izlazi nepoznati komšija. Sa poluosmehom na licu, kao da gleda nešto samo njemu smešno, pita me imam li neki problem možda. Ne znam zašto, ali mi je u tom momentu bilo jako bitno da se odmaknem od njega. Seo je, pokušao, izašao i otvorio haubu, pokušavajući zavirivanjem nešto da utvrdi, a onda teatralno spustio haubu i gledajući me pravo u oči rekao: „Kupi jugo, neće dugo“. Zatim je bacio ka meni ključeve od svojih kola. Zbunjeno sam ih jedva uhvatila i upitala: „A ti?“ Uveliko žureći niz ulicu samo je doviknuo: „Ja ću autobusom, muško sam. Doći ću po auto posle posla“.

Ni sama ne znam o čemu sam više razmišljala vozeći se do radnog mesta: ko je čovek, kako se zove, gde radi, da li mi je tu negde ostavio saobraćajnu dozvolu? Sve mi je to natenane objašnjavao narednih dana, pa onda meseci, pa sve do venčanja. Sada nemamo problem sa kolima, jer idemo njegovim, a u međuvremenu sam saznala i da se uopšte ne razume u popravku automobila.

Pišite o ljubavi i osvojite 2.000 dinara!

Ludo ste zaljubljeni ili volite svim srcem i imate neverovatnu ljubavnu priču koja je raznežila sve kojima ste je ispričali? Zašto je ne biste podelili i sa nama i za to još bili nagrađeni? Nije neophodno da ste talentovani za pisanje, dovoljno je da je vaša ljubavna priča autentična. Sve objavljene priče biće nagrađene sa po 2.000 dinara. Ukoliko želite da svoje emocije podelite sa nama, prijave možete slati imejlom, na adresu „ljubavnaprica@alo.rs“, poštom, adresa je „Alo!“ redakcija, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, sa naznakom „Najlepša ljubavna priča“, ili je možete doneti lično na istu adresu. Da bismo mogli da objavimo vašu ljubavnu priču i da vas nagradimo, uz ljubavnu priču nam obavezno dostavite i sledeće podatke: ime i prezime, matični broj (JMBG), adresu iz lične karte, broj telefona, ime banke i broj računa u banci. Nekompletne prijave neće se uzimati u obzir.

Poslednji komentari
  • asid Vreme: 21.09.2014 15:00h

    Šta se tu krije a ispod haube nije!

  • gogi Vreme: 21.09.2014 16:21h

    Bajka samo u pricama to postoji,u pravom zivotu NE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP