Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

SMETA IM MIRIS

Stanarima zgrade u Kosovskoj Mitrovici dozlogrdili ćevapi!

Autor: Tanjug | 03.10.2014 - 18:41:00h | Komentara: 0

Stanari zgrade koja se nalazi u ulici Džona Kenedija u Kosovskoj Mitrovici potpisali su peticiju kojom traže od lokalnih vlasti da izda nalog za zatvaranje ćevabdžinice koja se nalazi u prizemlju njihove zgrade, zbog dima i mirisa koji dolazi iz ovog objekta koji je otvoren pre otprilike mesec dana.

Predstavnik stanara Zoran Kasalović izjavio je da od opštinskih organa traže da ih u pismenom obliku izveste o tome da li postoje odluke o preinačenju objekta iz stambenog u poslovni i da li je za sporni objekat izdata dozvola za rad.

Ne, ovo nisu MekĆevapi

On je kazao da su se stanari obraćali svim nadležnim organima, ali da im se niko ne obraća zbog čega, kako je rekao, sumnja da tu postoje prljave stvari.

Stanari ističu da ne mogu da otvore prozore dok ćevabdžinica radi preko dana, da se miris iz ovog objekta oseća u stanovima i da veš ne mogu da suše na prozorima iznad objekta.

Vlasnik ćevabdžinice Goranac Serđo Selimi čija se porodica dugi niz godina bavi ovim poslom kaže da poseduje svu neophodnu dokumentaciju i da bi izgradio i tzv. vanjsku ventilaciju ali da stanari ne dozvoljavaju gradnju dimnjaka.

Ne dozvoljavaju mi čak ni reklamu da postavim, problem nije do mene, već do njih, ističe Selimi.

Načelnik uprave za urbanizam opštine Kosovska Mitrovica Dragan Spasojivić izjavio je Tanjugu da vlasnik ćevabčinice ima potrebne papire za pretvaranje stambenog u poslovni prostor ali da nema papire za vrstu delatnosti koju će obavljati. Odeljenje za urbanizam ne daje takve vrste dozvola i za to je nadležno odeljenje za privredu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP