Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

BOGDAN ZARIN O ŽIVOTNIM GREŠKAMA I AFERI ZBOG KOJE SE KAJE:

Svastika me je pijanog zavela, a ja sam joj napravio dete!

Autor: IVANA DIMITRIJEVIĆ | 29.05.2014 - 15:00:00h | Komentara: 17

Bogdan Zarin iz Vrnjačke Banje je imao aferu sa svastikom Draganom, zbog čega se gorko kaje. Svastika je na početku njihove veze, pre 13 godina, ostala u drugom stanju i rodila sina Bojana. Njena i Bogdanova veza se nastavila, ali mu je Dragana čas govorila da je sin njegov, čas da nije. Bodgan, njegova supruga i ćerke su uvek voleli Bojana, iako nisu bili sigurni čiji je on sin.

Bogdan Zarin

Bogdan sa ćerkama iz braka sa suprugom i sinom iz veze sa svastikom

Moja veza sa svastikom je bila javna tajna. I moja supruga je
sve vreme znala za našu dugogodišnju vezu, ali mi je stalno govorila da ću uvideti ko je Dragana i da ću se vratiti njoj

Bogdanova supruga Danijela je kao i svi drugi znala za njegovu vezu sa njenom sestrom Draganom, ali je uvek ćutala, jer je znala da će joj se muž vratiti.
Pomoću emisije „DNK“ Bogdan je dokazao da je Bojan njegov sin i želi da mu da sve što mu zakonski pripada. Bojan Bogdana zove tata, a Danijelu tetka...
- Prijavio sam se za emisiju „DNK“ da bih dokazao da li je sin moje svastike i moje dete. Oduvek sam ga voleo i gledao kao svog sina, ali nikada nisam bio siguran u to - počinje priču Bogdan i kaže:

- U braku sam 24 godine, a pre 13 godina sam započeo vezu sa svastikom Draganom. Bio sam sa njom u super odnosima, ali je ranije nisam gledao kao ženu, bila je dete kada sam je upoznao i muškobanjasta. Dolazila je kod moje žene i mene u kuću, viđala se sa momcima. Kasnije je počela da radi u nekom restoranu, a ja sam voleo da izlazim, da popijem.

Bogdan tvrdi da ga je jedno pijanstvo odvelo u krevet sa svastikom:

- Jedne noći sam se mnogo napio u jednoj kafani i nisam otišao kući. Dragana je znala gde se krećem i kada je završila smenu u restoranu, potražila me je. Ona je iskoristila moje pijanstvo i navela me da spavam sa njom - priča ovaj čovek i dodaje:

- Moja žena je sumnjala da se nešto događa između nas, pratila je sestru i uhvatila nas na delu.

Iako je Bogdanova veza sa svastikom trajala do prošle godine, žena ga nije ostavila, jer je znala da će se to jednom završiti:

- Moja supruga je sve vreme znala za moju vezu sa njenom sestrom koja je trajala 11 godina, ali mi je stalno govorila da ću uvideti ko je Dragana i da ću se vratiti njoj - kaže Bogdan:

- Svih tih godina mi je svastika pričala protiv žene, a ja sam joj slepo verovao. U stvari, ona je uvek bila ljubomorna na moju ženu, jer nije normalna. Moja supruga je uvek bila očeva ljubimica, a Dragana to nije mogla da podnese. Majka moje žene i svastike je branila Draganu i podržavala našu vezu. Kada joj je moja supruga ukazivala na to što Dragana radi, majka bi joj govorila da je ona njeno dete i da mora da bude na njenoj strani. Kao da moja supruga nije bila njeno dete.

Bogdanova svastika  Dragana je krila  trudnoću do 6. meseca

Bogdanova svastika Dragana je krila trudnoću do 6. mesecaBOg

Draganina i Bogdanova veza je trajala toliko godina iako su oboje bili u braku:

- Dragana se udala za mog druga pre nego što se rodio naš sin, koji sada ima 12 godina. On je nju oženio zato što nije imao sreće sa ženama i nadao se da će pored Dragane naći sreću. Prihvatio je i dete i nju takvu. Iako su svi znali za svastikinu i moju vezu, do prošle godine smo se svi družili. Moja supruga je odlazila kolima po našu ćerku u školu, a ujedno je dovozila sestrinog sina, iako nije znala da li je moj - kaže Bogdan i otkriva:

- Ni ja nikada nisam bio načisto da li je on moje dete. Dragana nam je tek posle šest meseci rekla da je trudna, do tad je krila. Od kako se naš sin rodio, čas mi je govorila da je moj, čas da nije. Kada sam imao para da uradim DNK test, ona mi nije dozvoljavala.

- Pozvao sam emisiju „DNK“ i dokazali smo da sin zaista jeste moj. Moje ćerke i supruga vole mog sina, dete nije ni za šta krivo. Dragana i sada pokušava da mi zagorčava život, govori deci protiv mene, ali njenim ponašanjem treba da se bave posebne ustanove - priča ovaj čovek i kaže da ne zna čime ga je Dragana držala pored sebe svih ovih godina:

- Pored Dragane sam bio sa još dve devojke koje su super izgledale, ali sam njih šutnuo zbog nje. Ona je umela da mi se uvuče pod kožu, iako nije bila lepa, a ni toliko dobra u krevetu. Znala je šta volim i radila je sve to.

Bogdan je vezu sa svastikom prekinuio prošle godine i tvrdi da je sada mrzi:

- Dragana i ja smo u par navrata prekidali i opet započinjali vezu. Prošle godine, kada moja supruga nije bila kod kuće, ona je došla kod mene. Svašta sam joj rekao, ona se naljutila i tada smo definitivno prekinuli. Moju opsednutost njome sada je zamenila mržnja. Ona me i dalje ne ostavlja na miru, plašim da joj ne uradim nešto zbog čega bih se kajao - otkriva Bogdan i dodaje:

- Zahvalan sam ženi što je podnela sve ovo i ostala uz mene. Kada se naljuti, gunđa pomalo i prebacuje mi, ali lepo se slažemo. Volim je, da nije tako, odavno bih je ostavio.
Poslednji komentari
  • dilaara Vreme: 29.05.2014 15:26h

    Koji si ti konj...pa da si ti njue voleo ne bi joj to radio da jee varas uopste a kamoli sa sesgtom i pravis dete i to sve da traje 11 god. more da ti je pametna zena bila a tee izbaci odavno na ulicu

  • djordje Vreme: 29.05.2014 16:32h

    Da je tvoja zena bila pametna,ti sada ne bi imao nista.Cuj bio sam pijan pa me zavela,pa kako ako si bio toliko pijan uspe da dignes k...?

  • Steala Vreme: 29.05.2014 16:46h

    Ma nije nego ,pa zašto se u Srbiji svastike najviše vole i cene,srećom poštedeo je taštu i ženinu tetku inače bi bilo jako strašno.

  • Tatjana Vreme: 29.05.2014 16:47h

    Sta reci osim toga da su za sve "krive" zene! Jadan on! On se samo napio!

  • meda Vreme: 29.05.2014 17:59h

    Definitivno su svi asocijalni.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP