Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

BANJALUČKA „KUKAVICA“

Tokom razvoda saznao da deca nisu njegova!

Autor: J. Jokanović | 14.12.2013 - 08:29:00h | Komentara: 6

Jedan Banjalučanin tokom brakorazvodne parnice saznao je da dvoje dece koje je dobio tokom 13-godišnjeg braka sa suprugom nije njegovo!

M. Š. iz Banjaluke  svoje sumnje potvrdio  DNK analizom

M. Š. iz Banjaluke svoje sumnje potvrdio DNK analizom | Foto: Shutterstock

- Ceo svet mi se srušio. Uništen sam i fizički i psihički i ne znam kako ću dalje. To je nešto najgore što mi se desilo u životu, to je kao da ste fizički izgubili decu! Od tada imam ozbiljne srčane probleme, zbog kojih moram da pijem lekove - opisao je M. Š. za “Pressrs.ba” svoju reakcuju kada je saznao da deca koju je godinama podizao nisu njegova.


Svaki treći otac nije biološki!


Zavodu za sudsku medicinu u Banjaluci u poslednje tri godine, od kada je počeo s radom, podneto je na stotine zahteva za utvrđivanje očinstva. Rezultati pokazuju da je u gotovo svakom trećem analiziranom uzorku ustanovljeno da se ne radi o biološkom ocu deteta. Rezultati dobijeni u Banjaluci ne odskaču od proseka u okruženju, odnosno u proseku kod 25 do 30 odsto slučajeva iz takozvane rizične grupe bude utvrđeno da se ne radi o biološkom ocu deteta.

On i njegova supruga D. J. venčali su se pre 13 godina, ali jedno vreme nisu mogli da imaju decu. Na vantelasnu oplodnju odlučili su se 2006. godine, ali se ona završila spontanim pobačajem. Nakon dve godine supruga je ponovo ostala u drugom stanju i rodila zdravo dete, a tri godine kasnije i drugo.
- Bilo mi je čudno da prvo dete baš nimalo ne liči na nekoga iz moje porodice, ali se tada nisam preterano bavio time. Međutim, po rođenju drugog deteta suprugino ponašanje se promenilo. Dok je prvo dete bilo beba od svega dva-tri meseca, žena je počela često da izlazi i vraća se u sitne sate, a uvek je imala sulude izgovore. Zamislite da se neko od zubara vraća u tri sata iza ponoći i da kasni zato što je gužva na mostu. Stalno ju je neko zvao telefonom i počeo sam da sumnjam da se u naš brak umešao neko treći - ispričao je M. Š..

Smatrajući da bi trebalo da se malo razdvoje, on je u aprilu prošle godine napustio stan u kom je ostala supruga sa decom. Verovao je da će im ta razdvojenost svima prijati, ali se nadao pomirenju. Međutim, supruga je imala druge planove.

- U julu ove godine podnela je zahtev za razvod braka, a tokom brakorazvodne parnice razne stvari su počele da izbijaju na površinu. Neki đavo mi nije dao mira, pa sam početkom oktobra sa decom otišao na DNK analizu, koja je pokazala da im ja nisam biološki otac! Nemam reči da opišem kako sam se osećao. Moj ceo život je izgubio smisao - zaključuje M. Š., koji je nalaz dostavio sudu kako bi se D. J izjasnila ko je otac ili ko su očevi njene dece.

Znao je da deca nisu njegova
 

D. J., koju bivši suprug optužuje za podmetanje očinstva, tvrdi da je on morao znati da deca nisu njegova.
- Naravno da deca nisu njegova, jer on i ne može da ima decu. Oba deteta sam rodila veštačkom oplodnjom, što je on veoma dobro znao. Zato se i čudim zašto reaguje na ovaj način. Pomenute optužbe su rezultat povređene sujete mog bivšeg supruga, jer ne može da prihvati da sam ga napustila. U celoj priči najžalije mi je dece, koja ni za šta nisu kriva - zaključuje ona.

Poslednji komentari
  • djole Vreme: 14.12.2013 08:39h

    ma hajde nisi jedini,dete ko dete

  • Srecko Vreme: 14.12.2013 09:48h

    Ko ne zna neku banjalucanku, ne zna koliko lako daju...

  • zex Vreme: 14.12.2013 14:23h

    ima jedan dobar film koji docarava ovu pricu, zove se "tesko je biti fin"... ima ga i na youtube-u

  • nedjo Vreme: 14.12.2013 17:51h

    ko kjos da posumnja ako se vraca od zubara u 3 ujutru?

  • Драгомир Vreme: 14.12.2013 19:37h

    ИСТИНИТО! ... Да би се удала за доброг младића једна девојка је рекла да је са њим остала у другоме стању!Младић није био баш наивко па је све говорило да је дете његово.Од једне сиромашне девојке учинио је да је ни блиски рођаци нису могли препознати.Нов начин облачења.Нова фризура и лепше жене није било у крају!После шест месеци брака прорадио је лош ген њеног оца и мајке.Најтеже му је пало што је по радњама крала када је ишла сама!Ухватио је у прељуби и ЧАСТИО ЈЕ ДРГАРЕ а да је није ни мрко погледао!Потражио је помоћ центра за социјални рад јер је одвела дете о коме се лоше бринула.Центар је одмах кренуо у истрагу је ли дете његове.Пре 40 година очинство се другачије утврђивало јер није било ДНК!Дете није било његово што је и она признала па је чак и рекла чије је.Човек се поново веома срећно оженио и добио своју децу а бивша је данас алкохоличарка .Два пута је постајала удовица!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP