Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

LAZAREVČANI OTKRILI MISTERIOZNI IZVOR ZDRAVLJA U GRADU

U parkić na dnevnu dozu bioenergije!

Autor: Gane Đorđević | 11.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Od kako je pre dva meseca mistik konspirativnog nadimka Lipa, iz sela Dudovica, bakarnim rašljama pronašao jako magnetno polje u parku nadomak centra Lazarevca i obeležio ga drvenim kočićem, sve je više bolesnih koji opsedaju ovo, kako tvrde, magično mesto. Dovoljno je samo desetak minuta terapijskog stava mirno i bosonogi korisnici lekovite energije odlaze kući gotovo preporođeni!?

Možda deluje šašavo, ali njima pomaže

Možda deluje šašavo, ali njima pomaže

Penzioner iz Lazarevca Živan Arsenijević (81), desna ruka Dudovačkog “naučnika”, koji je pronašao ovaj misteriozni izvor zdravlja, već dva meseca pre i posle podne odstoji po petnaestak minuta u blizini kočića koji je, kako se hvali, lično zakucao u centar energetskog polja.


- Jeste, priznajem, ponosan sam što sam bio Lipin šegrt u potrazi za ovim prirodnim fenomenom. Slučajno sam ga upoznao, ali se isplatilo. Već dva meseca dolazim na terapije. Bacio sam štake, pluća me više ne bole, a prostata je ko nova. Kosmodisk sam poklonio jednom svom nepovreljivom poznaniku - hvali se Živan.

Račun je pokazao da se blagodetna zona od obeleženog mesta prostire četiri metra ukrug i da su u tom zamišljenom prostoru efekti po organizam svuda podjednaki. Živan i njegov tajanstveni okultni poznanik, pronašli su u gradu još jedno mesto sa jakim magnetnim poljem čiji se epicentar, kao i onaj u parku, nalazi na dubini od 308 metara.

Izlečio kostobolju: Momčilo Miletić i Arsenijević

Izlečio kostobolju: Momčilo Miletić i Arsenijević


Nepoverljivi stanari iz obližnjih zgrada uspeli su da provokacijama uz pomoć kesa s vodom oteraju prve božje pacijente, pa zbog toga sada ovaj isceljiteljski prostor, mada propisno obeležen, ipak zvrji prazan.
- U parku nas, da prostiš, sve češće zavitlavaju, ali se ne obaziremo na njihova dobacivanja. Samo nek se smeju, meni je bolje sto puta od kako dolazim na terapije - kaže Jelisavka Novaković (65), koja više ne kupuje lekove jer štedi novac za autobuske karte, pošto odskora dva puta dnevno dolazi u parkić na terapije iz jednog susednog sela udaljenog od Lazarevca nekoliko kilometara.

Prema uputstvima onih iskusnijih, u namagnetisani krug ne treba ulaziti s metalnim predmetima i bilo kakvim energetskim izvorom. Mnogi se kunu da su bili svedoci kada je tajanstevna sila iz tamnih dubina za nepunih desetak minuta kao od šale praznila bateriju mobilnog telefona.

Iz ovog kruga stanari „pacijente“ oterali  kesama s vodom

Iz ovog kruga stanari „pacijente“ oterali kesama s vodom


-Pre nekoliko dana jednoj ženi naglo je pozlilo čim je zakoračila u energetsko polje. Pala je kao pokošena. Brzo smo je izneli na sigurno i tada ustanovili da u grudima nosi pejsmejker. Mislim da joj je magnet povukao struju iz baterije - tajanstveno vrteći glavom objašnjava ovu neobičnu pojavu Momčilo Miletić (70), kome je, za razliku od nesrećne žene, magnetno polje iz lazarevačkog parkića navodno pomoglo da za mesec dana pobedi kostobolju i ponovo stane na noge.

Terapija


Pre ulaska u lazarevački “eliksir zdravlja”, korisnicima se deli fotokopirana brošura ispisana rukom u kojoj je opisan precizan način korišćenje ove božje sile. Kako se u tom pisanom tekstu navodi, zračenje koje dolazi iz dubine zemlje leči sve - od organa za varenje i disanje, preko kostobolje i bolesti nerava, pa sve do raznih tumora i oboljenja ženskih polnih organa. U zavisnosti od oboljenja, pacijentima se preporučuje stajanje u krugu od 14 do 17 minuta na svakih sedam ili pet sati. Kako dalje piše, tretmane treba praktikovati 10 puta za dva meseca, kada je potrebno napraviti isto toliko dugu pauzu.

Poslednji komentari
  • Ris Vreme: 11.08.2013 13:00h

    ahahahahahahahaha

  • white flower Vreme: 13.08.2013 01:49h

    Aaaaaaaa! Lazarevcani odmah pored je fontana koja podmladjuje, blagotvorno utice na prostatu i produzava vas zivotni vek za 10.god ajd sad svi na pranje nogu u fontani !!!!!!!!!!

  • nena Vreme: 15.08.2013 16:37h

    Pa da ovi lazarevacki penzioneri sa kolubarskim penzijama od 60000do 70000 mogu da zive jos 100 godina dok ostali mucenici sa bednim primanjima mole boga da sto pre umru jer nemaju od cega da zive.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP