Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

OBJAVLJUJEMO VAŠE NAJLEPŠE LJUBAVNE PRIČE

U znaku 23!

Autor: Ana Vrbanc | 15.06.2014 - 09:02:00h | Komentara: 0

Da li vam se nekad desilo da vam se svidi neka osoba u autobusu? Gledate se, a ne poznajete se i toliko vam se sviđa da biste joj prišli da se upoznate, ali dolazi stanica i vaša simpatija izlazi. Razočarani nastavljate dalje, znajući da su šanse da ponovo sretnete tu osobu, u istom tom autobusu, u ovako velikom gradu minimalne. Ali, sigurna sam da sudbina čini svoje i kad hoće da spoji dvoje ljudi, to se i desi.

Ljubav

Ljubav | Foto: Shutterstock

Sa 19 godina srela sam ljubav svog života, i to baš u autobusu. Vraćajući se iz škole, ušla sam u autobus 23, sela sam tako da je preko puta mene sedeo dečko predivnih zelenih očiju sa lepim crtama lica i snažnim rukama, držeći u njima sportsku torbu. Nisam mogla da sklonim pogled sa njega. Gledali smo se i smeškali jedno drugom. Poželela sam da vožnja što duže potraje kako bih što više uživala u tom divnom pogledu. Nažalost, ubrzo je izašao, šaljući mi divan osmeh i nadu da ću ga možda nekad ponovo sresti. Nakon izvesnog vremena opet smo se sreli i to opet u autobusu 23, ali me nije prepoznao. Upijala sam ga pogledom, želeći da shvati da sam ja ona devojka koju je nedavno sreo na istom tom mestu i sa osmehom je gledao. Međutim, nije mi pošlo za rukom da ga upoznam.


Vraćajući se jednom iz grada sa drugaricom, ušla sam u autobus koji kreće sa Trga Republike. I da, eto sudbine ponovo. Naletim na njega, da, na mog čoveka! Kao omamljena sam ga gledala, ne primetivši to da pored njega sedi devojka plave kose držeći ga za ruku. Kao ošamarena, trgla sam se, videvši kako se moja drugarica pozdravlja sa njim. Pa ona ga poznaje! Pomislih: „Ne, ne mogu da odustanem od njega!“. Smislila sam plan kako da dođem do njega. Drugarica mi je dala njegov broj telefona. Plan mi je bio pomalo „isfuran fazon“, ali nadala sam se da će da upali. Poslala sam mu poruku, praveći se da se znamo, da tako stupim u bilo kakav kontakt s njim. Kroz dopisivanje sam shvatila da to nije on! Ispostavilo se da mi je drugarica dala pogrešan broj. Nisam mogla da verujem da se sudbina tako igra - srećemo se, a ne možemo da se upoznamo. Razočarana i tužna, ležala sam i zamišljala njega pored sebe. To razmišljanje prekinuo je telefon. Moja drugarica, sva uzbuđena, priča mi nešto u šta nisam mogla da poverujem. Srela ga je i pitao je za mene i dao joj broj telefona da mi prosledi. Mojoj sreći nije bilo kraja... Konačno!

Tako je počelo naše dopisivanje, a zatim i upoznavanje, koje ću pamtiti po dugim šetnjama, pričama... Upijala sam svaki njegov pogled, svaku njegovu reč. I danas, posle devet godina naše veze, kad se setim tog sudbonosnog upoznavanja, tih šetnji, zaljubljenosti, prođu me žmarci i obuzme me sreća koja mi uvek izmami osmeh. Sudbina je čudo, tu je, samo čeka pravi trenutak da umeša svoje prste. Tako je i mene spojila sa čovekom mojih snova i učinila da naša ljubav opstane ovako dugo.
 

Pišite o ljubavi i osvojite 2.000 dinara!

Ludo ste zaljubljeni ili volite svim srcem i imate neverovatnu ljubavnu priču koja je raznežila sve kojima ste je ispričali? Zašto je ne biste podelili i sa nama i za to još bili nagrađeni? Nije neophodno da ste talentovani za pisanje, dovoljno je da je vaša ljubavna priča autentična. Sve objavljene priče biće nagrađene sa po 2.000 dinara. Ukoliko želite da svoje emocije podelite sa nama, prijave možete slati imejlom, na adresu „ljubavnaprica@alo.rs“, poštom, adresa je „Alo!“ redakcija, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, sa naznakom „Najlepša ljubavna priča“, ili je možete doneti lično na istu adresu. Da bismo mogli da objavimo vašu ljubavnu priču i da vas nagradimo, uz ljubavnu priču nam obavezno dostavite i sledeće podatke: ime i prezime, matični broj ( JMBG), adresu iz lične karte, broj telefona, ime banke i broj računa u banci. Nekompletne prijave neće se uzimati u obzir.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP