Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

MORBIDNA GREŠKA

Za posao se javite preminulom!

Autor: Blic | 29.07.2014 - 17:15:00h | Komentara: 1

Valjevska Gradska uprava raspisala je konkurs za izbor direktora javnih preduzeća, a kao osobu za kontakt, uz njegov broj telefona, naveli su ime pomoćnika gradonačelnika Selimira Manojlovića, koji je preminuo 3. maja ove godine!

Konkursi za izbor direktora “Vodovoda”, “Toplane”, gradske čistoće “Vidrak”, pijačne uprave “Polet” i JP “Kolubara”, koje gradi branu i akumulaciju “Rovni”, objavljeni su na zvaničnom sajtu Grada Valjeva još 22. jula.

Selimir Manojlović je preminuo u maju

Selimir Manojlović je preminuo u maju | Foto: Predrag Vujanac

 U tekstu konkursa za čelnike “Vodovoda” i “Poleta”, kao osoba za kontakt kojoj treba da se jave zainteresovani kandidati naveden je preminuli pomoćnik gradonačelnika Selimir Manojlović, koji je predsednik komisije za izbor direktora javnih preduzeća bio prošle godine.

Da greška bude još drastičnija, kao potpisnik teksta konkursa pojavljuje se Mihailo Jokić (SNS), koji je sa mesta predsednika Skupštine grada smenjen još 28. februara. Za ostala javna preduzeća tekst konkursa “potpisuje” aktuelna predsednica gradskog parlamenta Slavica Pantelić Cupać (PSS).

Ali se ovde uredno pominje kao kontakt

Ali se ovde uredno pominje kao kontakt

 Načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić objašnjava da je došlo do greške jer konkursi za direktore “Vodovoda” i “Poleta”, zapravo, nisu ni raspisani.

- Radi se o greški službe koja je postivala oglase na sajt. Ta dva konkursa su završena i sada su raspisani samo oglasi za direktore “Kolubare”, “Vidraka” i “Toplane”. Ta tri oglasa su objavljena u Službenom glasniku Republike Srbije, a prva dva se smatraju nevažećima jer su to konkursi iz 2013. godine - objašnjava Vujić dodajući da će greška na gradskom sajtu “vrlo brzo biti ispravljena”.


Za sada nije poznato ko je u gradskoj administraciji odgovora za grešku da tekstovi dva istekla konkursa budu “prikačeni” uz aktuelne javne oglase Gradske uprave.
Poslednji komentari
  • ivan Vreme: 29.07.2014 18:15h

    pa kad grad valjevo ima u planu da vlasniku svih hotela po valjevu oprosti dug od 160 miliona dinara koje on duguje poreskoj upravi, a taj nedaje plate radnicima 1,5 godinu ,pa krediti po agrobanci, napravio je vestacko jezero bez vodoprivredne dozvole ,krediti po agrobanci ....pa jer taj je clan SNS-A u valjevu i moze da radi sta hoce,.. a onda vas cudi ovo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP