Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

SLATKA ŽURKA

Zasladite deci praznike!

Autor: | 14.12.2013 - 11:29:00h | Komentara: 0

Večeras 14. decembra će u okviru regularnog programa klubova Mladost/Ludost/Radost biti organizovana akcija "Sweet Party" koju je pokrenulo udruženje građana ZEN art koji su osnivači projekta Beogradska Nedelja Umetnosti, u saradnji sa Centrom za integraciju mladih.

U klubu će se skupljati slatkiše od kojih će biti napravljeni novogodišnji paketići namenjeni socijalno ugroženoj dečici i onima kojima je to najpotrebnije. Ukoliko ne budete naoružani slatkišima, možete ostaviti prilog od kojeg će kasnije biti kupljeni slatkiši.
Ovo je prilika da svako od vas svojim malim doprinosom učestvuje u nečemu velikom i lepom što će usrećiti decu koja su primorana da žive i/ili rade na ulici.
"Čak i ako planirate da se sutra uveče provedete negde drugde, svratite u Savamalu do pomenutih klubova i ostavite čokoladu, bombone ili neki prilog u novcu, kako bismo mogli da obezbedimo što više paketića.
Unapred Vam zahvaljujemo u ime svih članova udruženja ZEN art, projekta Beogradska Nedelja Umetnosti, Centra za Integraciju Mladih a pre svega u ime svih onih koje ćemo obradovati paketićima", rekli su iz organizacije ovog dođagaja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP