Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

TOMISLAV VASILJEVIĆ (73) IMAO VIŠE ŽENA NEGO SULEJMAN

Ženio sam se 46 puta!

Autor: Nenad Božović | 03.05.2014 - 08:30:00h | Komentara: 4

Tomislav Vasiljević (73), poznatiji kao Toma Piculin iz Adrana kod Kraljeva, ženio se čak 46 puta!

„Žene su mi  kao droga“: Toma Piculin

„Žene su mi kao droga“: Toma Piculin | Foto: N. Božović

Mnogih žena se odavno više ne seća, kao ni kumova, a nikada unapred nije znao ko će mu biti kum. Svaki put kada bi išao sa mladom u opštinu, nalazio bi kumove usput. Poslednjeg kuma je zatekao ispred prodavnice, kada su krenuli na venčanje.
- Sećam se da sam jednog oktobra bio sa 33 žene, više nego što mesec ima dana. Bio sam i sa nekoliko poznatih pevačica. Žene su mi kao droga, samo gledam koju ću da „oborim“. Poznajem ih, imam moć i dobru priču. Kod mene se žena ne izvlači - započinje svoju priču Toma Piculin ili Kazanova sa Morave, dodajući da je već dve godine sam i da ne planira da se više ženi.
Tomislav Vasiljević, kaže da u Srbiji, ali i šire, ne postoji čovek koji je bio sa više žena od njega.


Doneo vibrator u selo


Toma kaže da je još pre 30 godina iz inostranstva doneo vibrator na baterije, sa tri brzine, i da ga je držao sakrivenog u kući, za posebne prilike.
- Nekada kada sam hteo da se zabavim i kada žene nisu mogle da vide, koristio sam njega, simulirajući da sam to ja, a u stvari sam sve vreme „šaltovao“ njim. Nekih sam se jedva posle otarasio - priča kroz smeh Toma.

- Dosta sam para potrošio na žene, ali i od mnogih sam uzimao. Nikada nisam pio, nisam pušio, radio sam puno i zarađivao. Da nemam para, verovatno ne bih ni bio sa toliko njih - kaže Toma, dodajući je dobar kapital stekao od bogatih žena.


Ovaj ljubavnik sa Morave, kaže da je on takav, jer ga je majka kada se rodio, prvo zavila u žensku kecelju. Kaže da ceo život samo juri žene i razmišlja o njima. U najboljem sećanju mu je Vida, sa kojom bio kada je imao 14 godina, ali mnogih drugih se ne seća, pa ni većine od 46 žena sa kojima je bio oženjen.

Mnogih žena  se odavno  više ne seća

Mnogih žena se odavno više ne seća | Foto: N. Božović


- Prva žena mi se zvala Milijana i bila je iz bogate kuće. Prevario sam je još na svadbi, sa devojkom iz susednog sela. Nismo bili u braku ni dve godine. Slično je bilo i sa Nadom, Gordanom, Maricom, Dragomirkom, Ivankom... Teško ih je i zapamtiti, a kamoli nabrojati - kaže moravski Kazanova, dodajući da mu se za vreme prvog braka rodio i sin Slobodan, koji danas ima 45 godina.
Na naše pitanje, kako to da ima samo jedno dete, a bio je sa toliko žena, Toma kaže da verovatno zbog toga što nisu ostajale dugo s njim.

- Nikada unapred nisam znao ko će mi biti kum. Svaki put kada krenem sa mladom kod matičara, svedoka nađemo usput. Mnogi mi se danas javljaju sa „Zdravo, kume“, a ja nikako ne mogu da se setim kada me taj i sa kojom ženom venčao. Poslednjeg kuma sam pokupio ispred seoske prodavnice dok je pio pivo. Bio je prvi na koga smo naleteli - priča Piculin.

Tomislav Vasiljević je zbog tog svog raskošnog života sa ženama snimio tri filma. Jedan od njih se zvao „Čovek koji je mnogo voleo žene“.

- Jednom sam imao u kući tri žene i sa sve tri sam spavao u istom krevetu. Tu se nije znalo ko koga… Jedno jutro mi je ušao u sobu jedan komšija da me nešto pita. Kada me je ugledao sa njima, toliko se zbunio da je udario glavom u stub kada je izlazio - priča Toma Piculin.

Ne planira  da se više ženi

Ne planira da se više ženi | Foto: N. Božović

Najviše voli Japanke


Tomislav je 80-ih godina živeo u Nemačkoj. Tamo je kaže dosta radio, ali đavo mu nije dao mira, pa je i tamo non-stop jurio žene. Kaže da je bio sa ženama svih nacionalnosti i boja, ali da su mu se najviše svidele Japanke.
- Uh, kako su dobre. Seks sa njima je fantazija - objašnjava Toma, dok gladi svoje brkove.

Poslednji komentari
  • BgBoy Vreme: 03.05.2014 10:45h

    Piculin iz Adrana ! Ma idi begaj, garantujem da ima tetovažu JNA na podlaktici i nacrtanu golu žensku! Jednom rečju prava vašarska lola!

  • Dada Vreme: 03.05.2014 12:44h

    Čega se pametan stidi, budala se hvali!

  • draga Vreme: 03.05.2014 14:22h

    s cim se pametan stidi budala se ponosi kako laze strasno

  • vuckoe Vreme: 04.05.2014 07:53h

    ne laže!!! sve je istina!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP