Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Reportaža/Srbija

ČAST

Zorana Mihajlović postala počasni građanin Zaječara!

Autor: telegraf | 25.07.2014 - 16:10:00h | Komentara: 21

Grad Zaječar primio je predlog grupe odbornika, na čelu sa predsednikom Skupštine grada Zaječara, Sašom Mirkovićem, da Zorana Mihajlović bude proglašena za počasnog građanina grada Zaječara, prenosi TV Best.

- Grad Zaječar primio je predlog grupe odbornika, na čelu sa mnom, da Zorana Mihajlović bude proglašena za počasnog građanina Grada Zaječara i ja je molim da to prihvati - izjavio je danas Saša Mirković na zajedničkoj konferenciji za novinare, posle posete Zaječaru potpredsednice Vlade i ministarke saobraćaja, infrastrukture i prostornog planiranja Zorane Mihajlović.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade  Srbije, o posledicama poplava koje su razorile Srbiju

Zorana Mihajlović

 Mirković je u obrazloženju ovog predloga naveo da je ministarka Zorana Mihajlović u predhodnom vremenskom periodu prvo pomogla u toku grejne sezone da se građani Zaječara osećaju sigurno i bezbedno i da im domovi budu topli. Saradnja je nastavljena u domenu putne infrastrukture, što preporučuje ministarku Zoranu Mihajlović za ovo prestižno priznanje.
Ministarka Mihajlović zahvalila se na predlogu i izjavila da će sa zadovoljstvom prihvatiti predlog da bude počasni građanin Grada Zaječara.
- Ovo je prvi put da ću biti počasni građanin nekog grada i to mi je posebno drago. Ali mi je drago da sve što smo zajedno radili u prethodnom periodu zaista ima rezultate. Menjaju se stvari u Zaječaru. Zaječar je postao jedno veliko gradilište. Menja se i Srbija. Cilj Vlade je da sve lokalne samouprave budu gradilišta - izjavila je, između ostalog, potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, i istakla da će Zaječar u putnu infrastrukturu uložiti ukupno milijardu i 400 miliona dinara, što ovaj grad izdvaja od ostalih lokalnih samouprava u Srbiji.
Ona je sa predsednikom Skupštine grada Zaječara Sašom Mirkovićem, gradonačelnikom Velimirom Ognjenovićem i direktorm JP “Putevi Srbije” Zoranom Drobnjakom prisustvovala početku radova na rekonstrukciji ulice Nikole Pašića, glavne gradske saobraćajnice.
- Radovi, kvalitet i rokovi jeste ono na šta će Ministarstvo u buduće insistirati – istakla je ministarka Mihajlović.
- Zahvaljujem ministarki Mihajlović i direktoru JP “Putevi Srbije” Zoranu Drobnjaku što su danas ovde i što su uradili puno za ovaj grad u prethodnom vremenskom periodu – rekao je Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara.
Na sređivanje putne infrastrukture u Zaječaru uloženo je ukupno milijardu i 400 miliona dinara, a od toga je Vlada Republike Srbije uložila 800 miliona, dok je iz gradskog budžeta izdvojeno 600 miliona dinara. Ministarka Mihajlović i Zoran Drobnjak posetili su gradilišta na Lubničkoj raskrsnici i u ulici 7. septembar.
Poslednji komentari
  • jaca 019 Vreme: 25.07.2014 19:16h

    Zahvaljujući gospodinu Mirkoviću titula počansnog građanina dodeljena je pravoj osobi.Dobro došla Zorana.

  • ZA-2014 Vreme: 25.07.2014 19:18h

    Ministarka Zorana je puno pomogla gradu Zaječaru i gospodin Mirković je veoma lepo i domaćinski postupio prema njoj.

  • Klodovik Vreme: 25.07.2014 19:20h

    Ovako to rade pravi domaćini ,svaka vam čast gospodine Mirkoviću.

  • ZORANA ZOKA Vreme: 25.07.2014 19:23h

    Zahvaljujući Zorani i gradskoj vlasti Zaječara grad je počeo da se gradi i biće doveden na zavidan nivo ,tako da Zorana zaslužuje da bude počasni građanin.

  • milan Vreme: 25.07.2014 20:40h

    Kraj sveta,no coment!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP