Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NA POMENU SAZNALI DA JE PREMINULI BIO HIV POZITIVAN

40 ljubavnica u panici!

Autor: | 26.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Oko 40 devojaka iz rumunskog grada Segarča nestrpljivo čekaju rezultate testa na HIV, nakon što su na sahrani lokalnog pleboja Daneila Sekua (24) saznale da je bolovao od side!

Zbog brojnih  afera zvali ga  Romeo: Daniel  Seku

Zbog brojnih afera zvali ga Romeo: Daniel Seku

Sahrana Daniela, koga su zbog projnih afera zvali Romeo, pretvorila se u besno prepucavanje ožalošćenih kada je saopšteno da je bio zaražen virusom. Mlade Rumunke koje su došle na ispraćaj svog ljubavnika najpre su zavrištale, a zatim na groblju napale članove njegove porodice, da bi potom pohrlile da se testiraju na smrtonosni virus. U lokalnu bolnicu prijavilo se ukupno 40 žena, koje su dale krv, a dosad je potvrđeno da su dve među njima HIV pozitivne.


Groblje u Segarču

Groblje u Segarču

Ovaj bizarni slučaj digao je veliku prašinu u Rumuniji, jer se saznalo i da je njegov doktor pokušavao da obelodani Danielovu bolest nakon što je i njegova ćerka spavala s njim, ali mu je majka dečaka zapretila tužbom ako ne bude poštovao zakon o poverljivosti između lekara i pacijenta! Prema rumunskom zakonu, osoba koja ima sidu, a prenosi virus, može da bude kažnjena zatvorom u trajanju od pet do čak 15 godina zbog toga što druge ljude izlaže smrtnoj opasnosti. Međutim, u propisu je naglašeno i to da inficirana osoba nije u obavezi da svom seksualnom partneru otvoreno kaže da je obolela, ali je dužna da upražnjava zaštićen odnos. S obzirom na to da nikakva istraga ne može da se sprovede nad osobom koja je preminula, sada su meta istražitelja njegovi majka i otac. Reagovao je i gradonačelnik Nikola Popa, koji je optužio dečakovu majku za užasnu situaciju u kojoj se mnogi nalaze.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Lazar Vreme: 27.10.2014 09:44h

    Smrtonosni virus, mislim stvarno??? Hvala bogu vise nije smrtonosan, vec se moze kontrolisati odredjenim koktelom lekova, i osoba nosioc virusa moze doziveti duboku starost.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP