Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SEKSUALNI NAPASNIK RAZOTKRIVEN

"Ako želiš ugovor i naslovne, moraš me oralno zadovoljiti"

Autor: 24sata.hr | 28.11.2013 - 15:56:00h | Komentara: 1

Ešli Blejk podnela je tužbu protiv organizaicje "Miss Universe" nakon što je njihov zaposleni od nje na parkingu zatražio oralni seks u zamenu za ugovor.

Ašleigh Blejk

Organizacija "Miss Universe Organization" prepuna je seksualnih predatora i prestupnika koji vrebaju mlade žene, tvrdi Ešli Blejk (21) iz severne Kalifornije. Tužila je ovu organizaciju koja je u suvlasništvu Donalda Trampa nakon sukoba sa njihovim radnikom  Domingom Rodrigezom koji ju je pokušao privoliti na seks na parkingu tvrdeći da će zauzvrat osvanuti na brojnim naslovnicama časopisa u ulozi modela.
Pre no što je otišla na sastanak s njim, nazvala je broj koji je našla na internet stranici organizacije i oni su joj potvrdili da on zaista radi kod njih. Nakon što mu je poslala svoje fotografije, rekao joj je da je jedan magazin iz Majamija želi na naslovnici zbog čega se moraju naći kako bi porazgovarali o uslovima ugovora. Mlada devojka je pristala da se susretne s njim u Starbaksu ipak kada se pojavila tražio je od nje da uđe u njegov automobil. Postalo joj je nelagodno kada je shvatila šta zaista traži od nje.
U sudskim dokumentima stoji da ga je upoznala u automobilu na parkiralištu u kojem joj je objasnio šta mora napraviti da bi dobila ugovor. Kako bi joj pomogao da uspe u svetu manekenstva, tražio je od nje oralni seks. Ona je briznula u plač, pobegla iz automobila i otišla u policiju gde su joj rekli da ne može podneti prijavu protiv njega jer je nije prisilio na polni čin.
Ona zbog toga traži najmanje 200.000 dolara odštete od "Miss Universe Organization" tvrdeći da je organizacija svesno angažovala muljatora koji mami naivne žene s lažnim obećanjima o ugovorima u svetu manekenstva. Čelni ljudi organizacije nisu hteli da komentarišu slučaj.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 29.11.2013 09:44h

    Pa sta mislite kako nase manekenke,missisice i ostale,dobijaju ugovore. Prvo se poklone i onda pocnu...Takvih ponuda,koje su CISTO trgovinskog karaktera,a najcescce sadrze i prevaru /ne ostvarivanje obecanog za izvrsenu,prodatu,uslugu/ ima u svim porama drustva i njima /ne/podlezu i zene i muskarci,u svim zemljama sveta. Sve zavisi od *tezine* zelje za necim Svi koji su postali poznati uz sve sto ih je do toga dovelo,isao je i naporan rad,bar nekoliko puta, i u *trecoj smeni*.Prevrtanje okicama i konstatacije..* ja to nika ne bih napravila/o/..* svedoce samo o laznom moralu koji vlada svetom i medju ljudskim rodom..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP