Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

FRANCUSKI STRUČNJAK TVRDI

Amerikanci oborili malezijski avion?

Autor: Alo.rs | 22.12.2014 - 12:22:00h | Komentara: 1

Bivši visoki funkcioner francuskog avioprevoznika tvrdi da je američka vojna avijacija oborila avion Malezijan erlajnsa na letu MH 730 i potom to zataškala.

Malezijski avion mh370

Malezijski avion MH370 i mesto gde je navodno nestao s radara

Mark Dugen, koji je bio direktor Proteus Erlajnsa i koji je priznati autor iz oblasti vazdušnog saobraćaja, izneo je teoriju po kojoj je američka vojska oborila malezijski avion jer su bili uvereni da će ta letelica izvršiti napad na vojnu bazu američke vojske u Indijskom okeanu, sličan onom na Kule bliznakinje u Njujorku.

U tekstu koji je objavljen u "Pari maču" ovaj stručnjak tvrdi da Boing 777 nije pao ni na jednom mestu gde su ga istražitelji tražili, već nedaleko od američke vojne baze koja se nalazi u britanskim teritorijalnim vodama, kod Djega Garsije.

- Neverovatno je da Amerikanci nisu primetili trag ovog aviona, s obzirom na to koliko je dobro opremljena ova vojna baza i kakve sve tehničke mogućnosti ima. Ne bih ulazio u teorije zavere, ali verujem da su Amerikanci "zaustavili" ovaj avion - rekao je Dugen.

On se zapitao i kako je u današnje vreme, kada je tehnologija toliko uznapredovala, moguće da objekat koji je dugačak 63 metra, mogao da nestane bez traga i dao mogući odgovor da je neko namerno uklonio dokaze.

Boing 777 Malezijan erlajnsa, sa 239 putnika, na letu MH370 od Kuala Lumpura do Pekinga nestao je sa svih radara 8. marta 2014. godine, a da nikakav njegov trag potom nije pronađen.

Poslednji komentari
  • komentar Vreme: 22.12.2014 14:05h

    Znajuci Amere, ne bi me cudilo.Oni za svoje politicke interese ne prezaju ni da ubiju vlastite gradjane, puna je istorija takvih primera.Uglavnom izmicu ljudskoj pravdi, ali Bozijoj nece moci!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP