Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

TEŠKA PREVARA:

Amerikanka zbog nasledstva
falsifikovala brak sa mrtvim reli vozačem iz Srbije!

Autor: Blic | 04.06.2013 - 09:55:00h | Komentara: 0

Pre nego što ga je upoznala, Alison Lir je imala profil na sajtu za upoznavanje, na kom su milioneri tražili partnerke, što je dodatno stavilo pod znak pitanja njene časne namere prema Aleksandru.

Reli

Alison Lir iz Las Vegasa uhapšena je zbog sumnje da je falsifikovala brak sa reli vozačem Aleksandrom Đorđevićem ne bi li nasledila njegovu imovinu. Đorđević je pre tri godine poginuo kada mu se automobil prevrnuo u toku jedne trke u severnoj Nevadi.

Ova lažna udovica uhapšena je prošle nedelje u jednom noćnom klubu, posle čega se suočila sa optužbama za falsifikovanje i krivokletstvo. Roditelji pokojnog reli vozača nazvali su plan Lirove „okorelim pokušajem otimanja imovine“ njihovog sina, ne sumnjajući da je reč o prevari.

"Nije to bila nikakva velika ljubav. Zabavljali su se svega nekoliko meseci i mislim da je nju zanimao samo novac", rekao je Slobodan Đorđević, Aleksandrov otac.

Pre nego što ga je upoznala, Alison Lir je imala profil na sajtu za upoznavanje, na kom su milioneri tražili partnerke, što je dodatno stavilo pod znak pitanja njene časne namere prema Aleksandru.

Nakon njegove smrti, ona je na sudu priložila venčani list, prema kom je sporan brak sklopljen samo pet dana pre nego što je Đorđević poginuo, i to u kući Alisoninih roditelja, koji, međutim, nikada nisu čuli za to.

Prema navodima iz overenih sudskih dokumenata, njen otac Džon Lir advokatima je rekao da bi znao za tako nešto da se zaista odigralo u njegovom domu. Osim toga, sveštenik koji je navodno sklopio brak između Alison i Aleksandra nikada nije aplicirao za dozvolu za venčanja u državi Nevada, a policiji je rekao i to da je od njega posle Aleksandrove smrti traženo da potpiše antidatirani venčani list, što je odbio.

Osobe koje su označene kao svedoci venčanja policija takođe nije uspela da pronađe.

Ovaj fiktivni brak je Đorđevićevim roditeljima dodatno naneo bol, budući da ih je Alison, kao Aleksandrova „udovica“, posle nesreće sprečila da vide njegovo telo, pa im je tek posle tri meseca i sudskog procesa dozvoljeno da sahrane svog sina, piše „Las Vegas rivju džornal“.

Ona je tada zadržala i njegova dva sportska automobila i kolekciju pištolja, a sud procenjuje da je njegova imovina vredna između 100.000 i 200.000 dolara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP