Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

JOŠ JEDNA (NE)REALNA TEORIJA O NESTANKU „BOINGA 777”

Avion je otet, na tajnoj je lokaciji?!

Autor: Ekipa Alo! | 14.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Misterija još uvek bez rešenja! Američki “Volstrit žurnal” piše da je malezijski avion “boing 7772” koji je leteo na liniji Kuala Lumpur - Peking, kada je nestao u noći između petka i subote, leteo još četiri sata nakon što je nestao sa radara!

Avion “Malaysia Airlinesa”  sa 239  putnika i članova  posade je nestao  prošle subote

Avion “Malaysia Airlinesa” sa 239 putnika i članova posade je nestao prošle subote

List se poziva na podatke motora aviona koji se “automatski zapisuju i prenose do zemlje (avio-hangara), za održavanja letilica, kao deo rutinskog programa održavanja”.

Nakon izveštaja američkih istražitelja, uključenih u istragu, pokrenuto je pitanje zašto bi “boing 777” leteo bez kontakta sa kontrolom leta, kao i da li je pilot, ili neko drugi, u letilici “namerno” onemogućio radio-vezu iz kokpita kako bi izbegao otkrivanje, a zatim preusmerio letelicu na neku tajnu lokaciju. Iako zvuči suludo, ova teorija je moguća, imajući u vidu da bezuspešna potraga za avionom sa 239 putnika i članova posade traje već šest dana.

I singapurska  mornarica traga  za avionom

I singapurska mornarica traga za avionom

Monitoring sistem motora u kokpitu aviona, koje proizvodi proizvođač (kompanija “Rols-Rojs”), periodično šalje nizove podataka o stanju motora, operacijama i pokretima aviona i održavanju na terenu. Ovu teoriju su odbacile malezijske vlasti. Američka agencija za vazduhoplovni saobraćaj upozorila je pre šest meseci da avioni tipa “boing 777” mogu imati eventualne nedostatke, koji mogu izazvati gubitak pritiska u avionu, što može izazvati raspad letelice u vazduhu.

Molitva za  putnike na  letu MH 370

Molitva za putnike na letu MH 370

Kineski sateliti juče su u vodama između Malezije i Vijetnama snimile neki neobičan predmet u vodi, ali na kraju je utvrđeno da to nije nestali avion. Većina poznatih svetskih medija je objavila spekulacije o mogućim uzrocima nestanka aviona. Među teorijama se nalaze ona o navodnom samoubistvu pilota, preko terorizma i iznenadnog kvara, do aeronautičke crne rupe, koja je usisala avion i izbacila ga na drugom kraju sveta.

Vanzemaljci ili rimejk serije „Izgubljeni”?

Dok svetska javnost iščekuje novosti oko toga šta se zapravo dogodilo na letu “Malaysia Airlinesa 370”, internet se pokazao kao plodno tlo za razna nagađanja i teorije. Neki veruju da je u pitanju otmica vanzemaljaca, slično kao u seriji “Dosije iks”. Ipak, najintrigantnija teorija zavere je ona po kojoj se radi o holivudskoj promociji rimejka popularne serije ”Izgubljeni”, koja prati putnike preživele u avionskoj nesreći na napuštenom tropskom ostrvu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP