Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SKANDALOZNO!

Babić silovao 22 žene u Britaniji, huškao sinove na njih, supruga ga štitila! (VIDEO)

Autor: Daily Mail / Blic | 06.02.2014 - 15:51:00h | Komentara: 0

Britanac Milan Babić (53), koji je navodno iz neke od zemalja bivše Jugoslavije, osuđen je na doživotnu robiju jer je u proteklih 30 godina silovao čak 22 žene, a seksualno napastvovao njih 13.


Njegova dva sina Metju (23) i Mikorli (17), koja su mu u ovom monstruoznom zločinu pomagala, osuđeni su zbog silovanja, mučenja i zastrašivanja, na osam, odnosno na tri godine zatvora.
U britanskom gradiću Staforšajru u sredu osuđena je i Milanova supruga Debora (51) koja je dobila pet godina zatvora jer je žrtvama svog muža pretila da će ih zaklati, ako se ikad osmele da prijave silovanje.
Naime Debora je puna dva meseca posle prvih pretnji i poziva nastavila pokušaje kako bi sprečila da njen muž Milan završi u zatvoru, pa je umesto pretnji pojedinim žrtvama čak nudila i poklone da odustanu od tužbe.
Na suđenju su se mogle čuti pretnje sa kojima se Debora služila kako bi sprečila da joj muž završi iza rešetaka.
“Ako on ( Milan Babić) ide u zatvor, vi ćete biti mrtvi”, izjavila je Debora, a o njenim pretnjama posvedočilo je nekoliko žrtava koje su rekle da su pretnje stizale noću, a jedan od svedoka je čak snimio poruke.
Ketrin O Rajli branilac Debore Babić rekla je da je njena klijentkinja nevina, kao i da sve što je izneto na suđenju nije dovoljan dokaz da ona bude osuđena na zatvorsku kaznu.
Međutim sudija Dejvid Flečer je u završnim rečima osporio navode odbrane i rekao da su njene pretnje imale razarajući efekat na žrtve i svedoke.
Sve svoje žrtve, Milan Babić, poreklom iz neke od bivših jugoslovenskih republika, namamljivao je u kuću, ošamutio, stavljao povez preko očiju i silovao ih. Neka od zlostavljanja je čak snimao i kamerom, a sinove je nagovarao da rade isto što i on zbog čega su oni kao učesnici i saradnici završili iza rešetaka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP