Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

REDAK PRIMER U KOJEM SE NE GLEDA KO JE ČIJI SIN!

Bahati sin policajca ljut zbog kazne: Smeće cigansko, kaznio me iako sam rekao ko mi je ćale! (FOTO)

Autor: E.A. / Index.hr | 08.07.2014 - 10:40:00h | Komentara: 3

Bahati sin osječkog službenika kriminalističke policije, 19-godišnji L.M., koji je na svom Fejsbuk profilu brutalno javno izvređao policijskog službenika koji mu je ispisao saobraćajnu kaznu uprkos tome što se pozivao na svog oca, završio je na ispitivanju te je zaradio prekršajnu prijavu.

kazna

*Klik za uvećanje | Foto: facebook

"Smećari, klošari, nolajferi, smradovi, pa opet smećari, pa opet klošari, pa opet smradovi, ma fuj....pas mater dao bog da te pregazio neko dok mašeš tom palicom smeće cigansko", napisao je ljutiti L.M. uz fotografiju saobraćajne kazne koju mu je uručio jedan policajac nakon što ga je uhvatio za volanom jednog od porodičnih Mercedesa kojima se L.M. hvali po svom Fejsbuk profilu.

Razjareni mladić, koji se na Fejsbuku pohvalio i porukom kako se "previše puše s autom i glumi mafijaša s juga", u komentarima se nije libio javno da prizna kako mu, inače, policijski službenici "gledaju kroz prste" zahvaljujući činjenici da njegov otac radi u kriminalističkoj policiji. Nakon što mu je jedan od prijatelja napisao: "Hahahahahaha šta foliraš, ko da ćeš platiti. Stari će s tim obrisat guzicu hahaha.", L.M. je uzvratio:

"Ma u tome i jeste problem što mu lepo još kažem vidite da ništa nisam pio, stari radi isto u policiji u krimu, mislim stvarno je nepotrebno da mi pišete kaznu...i tip me ladno pogleda i pljas napiše kaznu, još mi se smeška....a s njim neki balavac tek došao s akademije, ne zna guzicu da obriše, još viče šefe je l' ti treba hemijska. Aaaa, ja iz kože bi iskočio, joj".

"Ako ti stari radi u kriminalističkoj onda je kazna nepotrebna? hahahahah", napisao mu je na to prijatelj, a L.M. je odgovorio: "Naravno da je nepotrebna, treba biti kolegijalan kao svi ostali koji su me uhvatili i rekli pazi kako voziš, aj ćao...a ne ko ovo smeće...ceo život će i raditi u saobraćajnoj ko klošar i mahati palicom jer je takav seronja".

"Vezano za Vaš upit izveštavamo Vas da smo na temelju objave na internetskom portalu o vređanju i omalovažavanju policijskog službenika, u službene prostorije PU osječko - baranjske pozvali autora teksta te su sprovedena ispitivanja okolnosti navedenog događaja. Nakon obavljenog razgovora i prikupljenih činjenica, odnosno, sprovedenih ispitivanja sumnja se da je 19-godišnji Osječanin 29.juna počinio prekršaj opisan u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, radi čega će protiv istog nadležnom Prekršajnom sudu biti podnesen optužni predlog redovnim putem", stoji u odgovoru PU osječko-baranjske.
Međutim, bahati mladić probleme nije stvorio samo sebi. S obzirom da u ovom slučaju nije bilo samo reči o vređanju policijskog službenika koji je izvršavao svoju dužnost, već i o navodima L.M. kako neki drugi službenici, zahvaljujući činjenici da je i njegov otac policijski službenik, nisu izvršavali svoju dužnost u skladu sa zakonom već su mu "gledali kroz prste", policiju su hrvatski novinari pitali hoće li biti sprovedena unutrašnja kontrola.
"Vezano uz Vaš upit obaveštavamo Vas da je u toku dalji rad policijskih službenika na otkrivanju činjenica ovog događaja te Vam nismo u mogućnosti pružiti tražene podatke", stoji u odgovoru PU osječko-baranjske.
Poslednji komentari
  • rikica Vreme: 08.07.2014 12:17h

    Ko je sad glup ;D

  • pustahija Vreme: 08.07.2014 12:37h

    malog jazavca poslati malo na njivu,poljski radovi su u toku...hahahaahaa!

  • Peki Vreme: 09.07.2014 14:20h

    E takva su danasnja deca funkcionera,policajaca i ostalih velikana.Svaka cast izuzecima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP