Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KAD ŽIVOT IMITIRA CRTAĆE

Bart Simpson se pojavio pred
britanskim sudijom koji se preziva Brns!

Autor: Ekipa "Alo!" | 21.03.2013 - 10:26:00h | Komentara: 0

Ponekad, kada život imitira umetnost i obrnuto mogu se desiti neobično smešne situacije.

Simpsonovi

Simpson (puno ime Barton Simpson) uhapšen je zbog posedovanja oružja na Birmingenskom aerodromu prošle godine. Ovaj 56-ogodišnji direktor jedne kompanije, koji je izjavio da je nevin, ove nedelje je stajao pred britanskim sudijom Rekorder Brnsom. Drugi detelji o ovom slučaju još uveknisu objavljeni.

- Bizarna je slučajnost da je Bart Simpson u stvarnosti na suđenju koje vodi sudija Brns, ali sve će se srediti kao i u svakom drugom sudskom slučaju - rekao je zaposleni u sudu i dodao da je bilo dosta podignutih obrva i neverice kada je u sud stigla lista sa suđenjima.

Za neobaveštene, a takvih je malo, Bart Simpson je problematični crtani karakter dečaka u globalno poznatom crtaću "Simpsonovi" koji proizvodi američka televizijska mreža FOX. Gospodin Montgomeri Brns je lik tajkuna i vlasnika nuklearne elektrane u kojoj radi Batova otac Homer Simpson. Nevaljali Bart i prebogati Brns su se u mnogobrojnim serijalima ovog animiranog sitkoma do sada više puta sučeljavali i sukobljavali.

Ipak, ovo nije prvi put da osoba sa poznatim i prepoznatljivim imenom dospe do novinskih naslova.

U februaru, novine Notingem Post Engleske prijavile su da je 48-godišnjem muškaracu, koji se zove Vinston Čerčil (da se ne zbunite ovo je ime i prezime nekadašnjeg Britanskog premijera) zabranjen ulaz u sve radnje u tom gradu zato što je uhvaćen u više krađa.

Prošle godine, Al.com je otkrio da je čovek u Alabami, koji se zove Volter Vajt dospeo do liste najtraženijih kriminalaca u okrugu Tuskalosa nakon što je narušio svoju uslovnu proizvodnjom i prodavanjem metaamfetamina. Kao što svi fanovi poznate serije "Breaking Bad" znaju, Volter Vajt je takođe ime  glavnog lika u ovom televizijskom ostvarenju. Njegov lik je nastavnik hemije u srednjoj školi koji zbog teškog života biva primoran da proizvodi met kako bi preživeo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP