Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SVE ZBOG POLITIKE

Berluskoni štiti životinje?

Autor: Novosti | 18.12.2013 - 13:14:00h | Komentara: 0

Posle afera “bunga bunga” i “Rubi, kradljivica srca”, zbog kojih je i osuđen na kaznu zatvora, kontraverzni Berluskoni rešio da kućnog ljubimca svoje verenice iskoristi u političke svrhe.

Silvio Berluskoni

Iako se na trenutak činilo da je karijera bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija završena, njegovim “šalama” izgleda niko ne može stati na put. Posle afera “bunga bunga” i “Rubi, kradljivica srca”, zbog kojih je i osuđen na kaznu zatvora, kontraverzni Berluskoni koji je još uvek na slobodi zahvaljujući žalbenim procesima i olakšavajućim okolnostima za starije od 70 godina, ovoga puta rešio je da kućnog ljubimca svoje verenice iskoristi u političke svrhe.

Reč je zapravo o beloj pudlici Dudù, čija je vlasnica aktuelna dvadesetosmogodišnja verenica bivšeg premijera, Frančeska Paskale koja je u eksluzivnom intervjuu nedavno objavljenom za Vanity Fair objasnila da je upravo ona zaslužna za njihovu ljubav, kao i da joj je trebalo više godina da osvoji Berluskonijevo srce. Međutim, njegove srce nije osvojila samo Frančeska, već i njen pas Dudù.
Eksluzivne fotografije Silvija i male slatke pudlice, koje su se poslednjih nedelja pojavile na internetu, zaintrigirale su italijansku javnost, pa su mnogi politički analitičari posumljali u još jednu manipulativnu strategiju Silvija Berluskonija.
I baš kao što se sumnjalo, na nedavnom samitu održanom 8. decembra u Auditorijumu pomirenja u Rimu (Auditoruim Conciliazione di Roma), na kojem je bivši premijer i bivši predsednik stranke Narod Slobode (Popolo della Liberta) ozvaničio ponovno stvaranje svoje prvobitne stranke Napred Italija (Forza Italia), svečano je najavio i pokretanje web sajta i projekat “Forza Dudù ” (Napred Dudù), čiji je navodni cilj zaštita prava životinja.

Silvio Berluskoni

Izvanredan komunikacijski trik ili ne, Berluskoni je dobar deo svog govora posvetio životinjama i njihovim ljubiteljima, ističući kako u Italiji živi 7 miliona pasa i 12 miliona mačaka od kojih 36% pasa i mačaka spava zajedno u krevetu sa svojim vlasnicima, dok 40% singl žena u Italiji potvrđuje da je utehu posle raskida ili razvoda pronašlo u svom kućnom ljubimcu.
Naizgled kao šala, brojke kojima se Berluskoni služio tokom govora dobrodošle su svakako njegovoj kampanji Forza Dudù, uz pomoć koje planira da osvoji glasove ljubitelja životinja, a koji bi zapravo išli njegovoj stranci Forza Italia koja će se kandidovati na Evropskim parlamentarnim izborima koji se organizuju u maju sledeće godine.

Za sada web sajt nije još uvek u funkciji, ali simpatične fotografije glavnih protagonista, Silvija, Frančeske i Dudua možete pronaći na facebook stranici koju su napravili fanovi ove male pudlice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP