Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PLEJBOJ

Berluskoni verio devojku
50 godina mlađu od sebe!

Autor: Beta-AP | 16.12.2012 - 23:18:00h | Komentara: 0

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (76), poznat po “bunga-bunga” žurkama i nizom što političkih što seksualnih skandala, objavio je da se verio sa svojom 50 godina mlađom devojkom, navodeći da se zbog nje oseća “manje usamljeno”.

On je u intervjuu u emisiji “Domenika uživo”, na sopstvenom Kanalu 5, rekao da se verio sa Frančeskom Paskale (27).

Dogorelo do prstiju: Silvio Berluskoni

Italijanski plejboj: Silvio Berluskoni

- Konačno se osećam manje usamljenim. Verio sam se devojkom iz Napulja, evo zvanično je – rekao je Berluskoni, preneo je “Telegraf”.

-Ona ima 27 godina, drži do pravih vrednosti, lepa je izvana, a još lepša iznutra. Veoma smo bliski, ona me mnogo voli i ja osećam isto. Moja ćerka Marina je poštuje i takođe mnogo voli – dodao je on.

Berluskoni ima petoro dece iz dva braka, ali još nije postigao dogovor o poravnanju sa Veronikom Lario, sa kojom se oženio 1990. Sa prvom ženom, Karlom Elvirom Dal’Oljom, bio je u braku od 1965-1985.

O njegovoj vezi sa Frančeskom “šuška” se već nekoliko meseci, a par je nedavno i fotografisan na utakmici Berluskonijevog fudbalskog tima Milan. Romansu je potvrdila članica Parlamenta i Berluskonijeve partije Narod slobode (PDL) Danijela Santanke, a jedne italijanske novine su opisale Frančesku kao “novu prvu damu”.

Frančeska Paskale, bivša prodavačica, radila je i kao pokrajinski poslanik u desničarskoj PDL, da bi se povukla u julu ove godine. Ona je jedna od osnivača Berluskonijeve grupe za podršku nazvane “Silvio, nedostaješ nam”.

-Malo po malo, ona je radila u mojoj političkoj organizaciji, i približila mi se – naveo je Berluskoni, dodajući da je Frančeska dobra drugarica sa njegovom najstarijom ćerkom Marinom (46).

Frančeska je rekla da se njen život vrti oko tri stvari – porodice, politike i Berluskonija, a navodi se da je ljubomorna na žene oko njega, uključujući Maru Karfanju, glamuroznu manekenku koju je bivši premijer imenovao za ministarku u svojoj poslednjoj vladi.
Berluskoni planira da se kandiduje za premijera na izborima u februaru 2013, ukoliko u trku ne uđe aktuelni predsednik vlade Mario Monti.

Zašto ne bismo organizovali žurku?

Berluskoni se u intervjuu takođe osvrnuo na suđenju u Milanu, zbog seksa sa tada maloletnom trbušnom plesačicom Karimom El-Marug, poznatijom kao Rubi. I ona i Berluskoni poriču optužbe. Što se tiče famoznih “bunga-bunga” žurki, bivši premijer je objasnio da se tada osećao veoma usamljeno.
-Upravo sam se razveo, moja sestra je umrla… Onda je neko rekao: “Zašto ne bismo organizovali zabavu?” Bio sam zaintrigiran – naveo je on.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP