Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

OBJASNIO!

Besni Srbin: Želim da pokažem
Americi koliko smo divan narod! (VIDEO)

Autor: S.S. | 21.01.2013 - 10:35:00h | Komentara: 9

„Besni Srbin“ je predstavnik Srbije, a preciznije Zemuna, u Kanadi, koji se redovno sprda sa prolaznicima u Vankuveru, zbijajući razne šale i prozivke i to samo na srpskom iako ga većina ne razume.

ss

Boris Ranisavljević | Foto: Screenshot "Youtube"

Borisa Ranisavljevića (23) je na pravljenje otkačenih snimaka inspirisala voditeljka Čelsi Hendler kada je u svojoj emisiji namerno uvredila Srbe, prenosi telegraf.rs.


Boris živi u Vankuveru od svoje pete godine sa porodicom. Rodio se u Zemunu, a završio je Fakultet političkih nauka u Vankuveru i sada radi u firmi koja se bavi osiguranjem.
Njegov prvi klip je skinut sa Jutjuba iako je imao preko 100.000 pregleda. Boris je nakon toga dobio puno zahteva za novim snimcima od Srba iz dijaspore, a takođe je imao i više fanova iz inostranstva zbog šala o našoj zemlji.
“Inspiracija dolazi od ljudi koji su mi konstantno davali ideje za nove klipove, od Srba iz Kanade, Amerike, Australije, Engleske i Nemačke kojima se svakodnevno dešavaju neke, često smešne, situacije u dijaspori”, rekao je“Besni Srbin” za telegraf.rs i dodaje da uvek dobija kritike od svojih prijatelja koji mu kažu da li ih je nasmejao ili “zgranuo”, kako kaže.

“Moj poslednji video je prvi koji je postao uspešan u Srbiji. Mislim da do sad nisam imao uspeha u Srbiji jer sam snimao na engleskom. Verujem da je i sada, većina mislila da sam stranac koji glumi Srbina i da imam neke anti srpske namere, ali namera ovih snimaka jeste da ljudima otvori oči i da se kroz humor ispravi slika koja je zastupljena u stranim medijima u proteklih 20 godina”, ističe Boris.
“Od kad sam se preselio u Kanadu 1995. godine svakog leta dolazim u Beograd. I svaki put kad dođem imam želju da ostanem, ali me obaveze drže u Vankuveru. Ipak, znam da će jednog dana ta sila koja me vuče nazad da prevlada i da ću napustiti ovaj kišoviti grad. Do tada mi je cilj da Srbiju nasmejem još neki put i pokažem ljudima ovde da smo mi jedan divan narod”, zaključio je naš Zemunac.

Poslednji komentari
  • igor Vreme: 21.01.2013 19:04h

    Ovaj je kralj nevidjeni,samo malo nas je obrukao sa tim sto ne zna Engleski ali fora mu je dobra :)

  • Gospodin covek Vreme: 21.01.2013 21:34h

    pa lepo je rekao da je prestao da pravi klipove na engleskom da bi ga mi razumeli... :p

  • Миливоје Vreme: 22.01.2013 03:01h

    Нисам баш разумео шта је Борис хтео да каже са овим клиповима. Овде су људи толерантни зато му и успева да се зафркава. Мислим да би треба да проба ове фазоне у Принц Џорџу или неким даљим, малко руралнијим крајевима Британске Колумбије.

  • radomir Vreme: 22.01.2013 05:08h

    nadam se da nevredjas nikoga....inace je sve OK.

  • babangida Vreme: 22.01.2013 07:04h

    Slabo nas blamiras po svetu, seljacino.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP