Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SKANDALOZNA ISPOVEST ROBINJE SVETSKIH BOGATAŠA

Bila sam kurva za princa!

Autor: E. A. | 05.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Posle milijardera Džefrija Epstajna, koji je završio u zatvoru, oči javnosti okrenule su se ka drugom bogatašu. Ovoga puta u žiži seks skandala je čovek kraljevske krvi, ni manje ni više nego princ Endrju, sin engleske kraljice Elizabete. A optužen je za seksualno zlostavljanje na orgijama!

Virdžinija sa  Endrujom od  kojeg je dobila  15.000 evra  za usluge

Virdžinija sa Endrujom od kojeg je dobila 15.000 evra za usluge

Virdžinija Roberts je odlučila da izađe u javnost, tvrdeći da su je bogataši koristili kao seks robinju i to dok je bila maloletna, piše „Mejl on Sandej“. Robertsova tvrdi da je tri godine kao maloletnica podvođena tajkunima i njihovim saradnicima. Ona je tada radila za Epstajna, a kaže da joj je madam bila Gislejn Maksvel, ćerka tajkuna Roberta Maksvela. Bakingemska palata poriče da je princ Endrju, sin kraljice Elizabete, imao išta sa seks skandalom.


- Epstin je naredio Nepoznatoj 3 da ima seks sa princom Endrjuom i da mu ispuni sve želje, a onda podnese izveštaj - pisali su britanski mediji navodno citirajući sudske dokumente. Virdžinija tvrdi da je sa bogatašima došla u kontakt oko 15. rođendana jer joj je otac radio u kantri klubu Donalda Trampa. Devojci je rečeno da će raditi kao maserka, ali se iznenadila kada je videla šta ju je dočekalo kod Epstajna.

- Žena koja me uvela je grudima masirala Džefrija i rekla mi je da i ja to radim. Onda je imao seks sa mnom dok me ona dodirivala. Dali su mi 200 dolara. Posle toga su mi Gislejn i Džefri bili kao porodica, gledali smo serije i jeli kokice. Ali bila je to bolesna porodica. Trenirao me da budem prostitutka za princa - otkriva Virdžinija.
Princ Endrju nije lično platio za usluge, već se za plaćanje navodno pobrinuo Džefri Epstajn.

- Otišli smo na koktele i ples i princ mi je grabio kukove sa ljigavim osmehom. Navikla sam da me iskorišćavaju za seks, ali ne i ponižavaju u javnosti. Onda smo otišli nazad u kuću i ostavili su me nasamo sa njim. Sutradan mi je Gislejn rekla da sam bila dobra i da se lepo zabavio. Dobila sam oko 15.000 evra za seks usluge od Epstajna, čija sam bila lična robinja. Princ mi ništa nije platio lično, Džefri je to rešavao - priča ova žena.

Bakingemska palata je juče ponovo izdala saopštenje u kome je nedvosmisleno demantovala insinuacije o Endrjuu, princu od Jorka, 54-godišnjem srednjem sinu kraljice Elizabete, prema kojima je on učestvovao u “nedoličnim radnjama sa maloletnicama”.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 05.01.2015 08:55h

    Bolesnici, sa sve Trampom, Hefnerom i osvedocenim ludacima u britanskoj kraljevskoj porodici....

  • Sneza Vreme: 05.01.2015 19:28h

    A kada su je placali nije joj smtalo i nije imala traume. A sad ih ima.........?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP