Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ISPOVEST

Bivša devojka bostonskog bombaša: Tukao me je i nisam plakala kada je umro!

Autor: S.S. | 29.04.2013 - 15:36:00h | Komentara: 0

Nadin Ascenakao je bivša devojka Tamerlana Karnajeva, poginulog bombaša iz Bostona. Ona je otkrila kako je u Tamerlana bila smrtno zaljubljena pa je za njega bila spremna učiniti sve, iako ju je tukao.

FBI identifikovao osumnjičene za bombaški  napad kao braću Đohara (19) i Tamerlana  (26) Carnajeva, poreklom iz Čečenije

Tamerlan Karnajev

"Tamerlan je bio prvi muškarac s kojim sam spavala, rekao je da mu se sviđam jer sam 'čista'", rekla je devojka za tabloid “The Sun”. Tvrdi kako se Karnajeva narav često menjala. Jedan tren bi bio normalan momak koji boksuje, gleda filmove i zabavlja se, a drugi tren bi se molio četiri puta dnevno, gledao samo religiozne islamske filmove i pričao o ekstremizmu.

"Rekao je kako ne mogu da budem sa njim ukoliko nisam muslimanka i ako ne mrzim Ameriku poput njega", dodala je Nadin i rekla kako je nekoliko puta bila u njegovoj džamiji i razmišljala o preobraćenju.
Nakon nekog vremena devojka se preselila kod njegove porodice samo kako bi mogli biti blizu, ali uskoro je saznala kako se Tamerlan istovremeno viđa i sa drugom devojkom Ketrin, kasnije njegovom suprugom.

"Pokušao je izazvati ljubomoru kad god je stigao, naterao bi me da naučim neku molitvu, a ako bih pogrešila rekao bi: 'Ketrin to radi bolje od tebe!'"
Nadin je priznala da ju je Tamerlan nekoliko puta udario kad bi obukla farmerke ili kratke pantalone, hteo je da nosi samo duge haljine, a pred kraj njihove veze nosila je i hidžab kakav nose muslimanske žene.
"Kada su rekli da je Tamerlan mrtav nisam plakala, više me je začudilo što je Džohar bio upleten, on je bio stvarno dobro dete", zaključila je Nadin.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP