Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

HOROR U SIBIRU

Bivši policajac vadio srca ženama!

Autor: Telegraf | 08.11.2013 - 08:34:00h | Komentara: 2

Mihail Popkov (49), nekada policajac a sada serijski ubica, zvanično je optužen za ubistvo 24 žene u Sibiru. Ubistva koja su godinama užasavala stanovnike Sibira bila su obeležavana silovanjem i čupanjem srca iz tela žena, uz pomoć sekire, noža i šrafcigera.

Mihail Popkov

Policija smatra da su ovi zločini posledica osvete koju je Popkov iskalio na ženama, zamišljajući svoju majku koja je bila alkoholičar i navodno ga zlostavljala

Popkova rođaci opisuju kao divnog muža i oca. Njegova supruga Elena (47) je, takođe, radila u policiji i sumnja se da mu je više puta davala alibi i na taj način okrenula istragu na drugu stranu.
Sva ubistva dešavala su se noću, a žrtve su bile žene koje su pod dejstvom alkohola napuštale barove, koncerte i žurke. Često je koristio svoju policijsku uniformu da bi lako naveo svoje žrtve da uđu u njegov automobil.
- Samo sam osetio da želim da ubijem ženu koju sam povezao kolima – navodno je priznao Popkov.
Istražni komitet Ruske Federacije izdao je zvanični dokument o ključnom dokazu za hapšenje bivšeg policajca. Naime, više od 3.500 bivših i aktivnih policajaca uradilo je DNK analizu koju su upoređivali sa DNK izdvojenom iz sperme koja je pronađena u žrtvama.

Mihail Popkov / Foto: Siberian Times

Julija Kuprikova (19) je ubijena sa svojom prijateljicom Tatjanom Martinovom / Foto: Siberian Times

Policija smatra da su ovi zločini posledica osvete koju je Popkov iskalio na ženama, zamišljajući svoju majku koja je bila alkoholičar i navodno ga zlostavljala.
Iako je uhapšen tek 2012. godine, serija ubistava trajala je od 1994. do 2000, kada ga je jedna žrtva zarazila sifilisom, što je izazvalo impotenciju, pa je Popkov izgubio volju i za silovanjem i za ubistvom.

Mihail Popkov / Foto: Siberian Times

Tatjana Martinova (desno) sa Juilijom Kuprikovom (sredina) par meseci pre bno što su brutalno ubijene  / Foto: Siberian Times

Viktorija Martinova, sestra Tatjane (20) koja je 30. oktobra pronađena pored puta sa svojom drugaricom Julijom Kuprikovom (19), izjavila je da su stručnjaci zaključili da se silovanje desilo nakon ubistva. Dve drugarice su, dan pre nego što su ih pronašli, posle nekoliko pića krenule kući i uniformisani policajac se ponudio da ih odveze. Pronađena tela su bila silovana i brutalno unakažena.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 09.11.2013 01:03h

    kao scenario iz horor filmova..

  • Miladin Vreme: 09.11.2013 15:37h

    A posle kazu da ovakvih stvari ima samo u Americi....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP