Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAVIČNO

Borba za boljom zadnjicom ostavila ju je bez udova! (VIDEO)

Autor: A.O. | 31.05.2013 - 08:27:00h | Komentara: 0

Ejpril Mišel Braun (46) iz Los Anđelesa, majka dvoje dece, po zanimanju frizerka, htela je da ima bolju zadnjicu, međutim silikon koji je ubrizgavala ostavio ju je bez udova. Pet godina živela je u konstantnim bolovima, a lekari su joj u jednom momentu saopštili kako ima još samo 24 sata života!

Ejpril Mišel Braun

Ejpril Mišel Braun | Foto: youtube

Ejpril je imala čak 27 operacija samo da bi preživela, i kako bi se načinjena šteta uklonila. Iz veštačke kome se probudila nakon dva meseca i uvidela da nema ruke, noge, pa ni zadnjicu!

Ona se nakon čitave ove agonije obratila putem satelita na ''ITV's This Morning'' kako bi upozorila druge žene na ovakve injekcije. Ona je objasnila kako su je kao mlađu zadirkivali zbog toga što je njena zadnjica bila poprilično ravna, te je razvila kompleks. Tokom 2004. godine u svom frizerskom salonu je čula za injekcije koje su je za malo koštale života, a za koje je tada mislila ''da ih je sam Bog poslao''.

- Mislila sam kako sam konačno našla rešenje, to je bilo nešto poput blagoslova. Nisam se mnogo raspitivala te nisam znala nizakakve horor priče. Otišla sam kod nekoga kući, ona čak nije imala ni dozvolu, ali stvarno tada nizašta drugo nisam znala. Rečeno mi je da su mi potrebna četiri seta tih injekcija. Bilo je veoma bolno još na početku. Osećala sam to kroz svaki nerv, i kroz ceo mišić - govorila je Ejpril.

Nakon drugog puta po injekcije zapitala se ''Šta ja to radim?'', i protumačila sav bol kao božji znak da treba da prestane s tim, nakon čega je sve krenulo nizbrdo. Ejpril sada nema ruke od laktova, noge od kolena, pa ni zadnjicu, ali je u velikoj borbi protiv ovih ilegalnih injekcija. Razgovarajući o tome na televiziji pokušava da dođe do mnogih žena koje misle da treba da se odluče na neki takav korak, i da ih spreči u toj odluci.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP