Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PORODIČNA DRAMA

Bosanku silovao brat kada je imala 13 godina, pa je 10 godina držao u strahu!

Autor: Ekipa Alo! | 17.02.2014 - 12:12:00h | Komentara: 0

Da su dokazi o brutalnom zločinu uverljivi govori i podatak da je odmah nakon hapšenja i saslušanja osumnjičenog M.M. nadležni tužilac zatražio određivanje jednomesečnog pritvora.

„Poljubi me u usta,  zaslužio sam“, rekao je čuvar pacijentkinji

Nakon ćutanja koje je trajalo čitavu deceniju, devojka (23) iz Karanovca, kod Petrova, prijavila je policiji šest godina starijeg brata M.M. zbog polnog nasilja koje se dogodilo 2004. godine. U prijavi, koja je šokirala policiju, navedeno je da je polno nasilje izvršeno u vreme kada je oštećena imala tek 13 godina i da o tome i danas postoje brojni materijalni dokazi.
Da su dokazi o brutalnom zločinu uverljivi govori i podatak da je odmah nakon hapšenja i saslušanja osumnjičenog M.M. nadležni tužilac zatražio određivanje jednomesečnog pritvora. Pritvor je zatražen zbog bojazni da će puštanje na slobodu osumnjičenog uznemiriti javnost, kao i to da je za polno nasilje nad detetom zaprećena zatvorska kazna od 10 i više godina robije!
Zahtev tužilaštva je prihvaćen od strane sudije za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju, a M.M. je sproveden u pritvorsku jedinicu KPZ u Doboju.
Kako bi bio zaštićen identitet žrtve, nije objavljen pun identitet osumnjičenog.
Odmah nakon prijave koju je primio Centar javne bezbednosti Doboj, policija je pokrenula istragu koja je potvrdila osnove sumnje da je M.M. pre 10 godina izvršio teško krivično delo koje će ostati "zarobljeno" u porodičnim zidovima narednu deceniju.
Izvor blizak istrazi otkriva da su brojne pretnje, među kojima i ona da će biti ubijena, naterale oštećenu da čitav slučaj konačno prijavi policiji.
U dobojskoj policiji kratko je potvrđeno da je slučaj prijavljen 14. februara. Nakon prijave, inspektori za krvne i seksualne delikte CJB Doboj pokrenuli su istragu. Potvrđeno je i da su tokom pretresa porodične kuće osumnjičenog pronađeni predmeti koji će u budućem krivičnom postupku predstavljati materijalne dokaze protiv osumnjičenog.
Izvor blizak istrazi potvrdio je da je devojka, žrtva polnog nasilja u režiji šest godina starijeg brata u vreme izvršenja šokantnog krivičnog dela imala tek 13 godina, gotovo deceniju ćutala i skrivala najmračniju porodičnu tajnu.
"Ne samo da je morala da čuva tajnu nego je bila suočena sa ozbiljnim pretnjama da o tome stalno ćuti, a koje su joj stizale, između ostalog, i SMS porukama", naveo je izvor blizak istrazi.
U daljoj istrazi policija će, između ostalog, proveriti i da li je neko namerno prikrivao ovo krivično delo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP