Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO!

Britanac silovan na Oktoberfestu: Dvojica ga napastvovala u žbunju!

Autor: B92 | 30.09.2014 - 13:42:00h | Komentara: 0

Neimenovani britanski državljanin silovan je tokom Oktoberfesta, festivala piva u Minhenu, saopštila je lokalna policija.

Iako je Oktoberfest mesto gde se svake godine desi mnogo bizarnih situacija, ovakva sigurno nije zabeležena u 180 godina dugoj istoriji festivala.
Dok je 24-godišnji posetilac festivala urinirao u žbunu napala su ga dvojica, oborili na zemlju i silovali, nakon što je prethodno Britanac odbio ponuđene seksualne usluge.
Posle počinjenog krivičnog dela napadači su pobegli, a policija i dalje traga za njim, kao i za svedocima događaja koji su takođe napustili lice mesta pre nego što je patrola došla, prenose nemački mediji.
Uprkos tome što se svake godine na Oktoberfestu događaju tuče i napastvovanja, policija je navela da se broj krivičnih dela smanjio za 20 posto, u odnosu na prošlu godinu.
Oktoberfest je do subote posetilo 3.3 miliona ljudi, a zabeleženo je 670 krivičnih dela, uglavnom pokušaja krađa uz nekoliko tuča u pojanstvu.
Pored ovog slučaja silovanja, najdramatičnije je bilo u četvrtak, kada je policija upucala američkog vojnika, posetioca Oktoberfesta koji je prethodno protivpožarnim aparatom napao osoblje i pacijente bolnice u Minhenu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP