Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SUDBINE

Burger King beba pronašla majku koja je ostavila u toaletu pre 27 godina

Autor: žena | 27.03.2014 - 11:51:00h | Komentara: 1

Presrećna sam - izjavila je Ketrin, nakon što se srela sa majkom u istom gradu u kom je i napuštena pre skoro tri decenije

Ketrin Depril (27), koja je putem Fejsbuka apelovala na ljude da joj pomognu da pronađe biološku majku koja ju je napustila kao bebu, konačno je uspela u tome. Devojka je pronašla majku, koja ju je ostavila u toaletu restorana brze hrane "Burger King" nekoliko sati nakon što se rodila.
- Dobila sam zagrljaj koji sam priželjkivala prethodnih 27 godina. Ona je bolja od bilo čega što sam mogla da zamislim. Tako je slatka i fantastična. Presrećna sam - izjavila je Ketrin, nakon što se srela sa majkom u istom gradu u kom je i napuštena pre skoro tri decenije, Alentaunu.

W

Fotografija pregledana više od 30.000 puta

Fotografija koji je Deprilova postavila na svoj Fejsbuk profilu 2. marta "podeljena" je više od 30.000 puta. Jedna od mnogih osoba koje su videle ovu fotografiju bila je i njena majka, koja je odmah kontaktirala ćerkinog advokata.

Ketrin i njena majka, koja je želela da ostane anonimna, po prvi put su se sastale u ponedeljak u advokatovoj kancelariji. Prvi susret majke i ćerke nakon 27 godina bio je jako emotivan.
- Bila je jako potrešena što je morala da me napusti, i nije da je to želela, ali osećala je da ne postoji drugi način. Tada je imala samo 17 godina. Ostavila me je negde gde je znala da će me pronaći - priča Ketrin, koja je dobila nadimak "Beba iz Burger Kinga".
Deprilova je oduvek znala da je usvojena, ali tek sa 12 godina su joj roditelji dali svesku u kojoj su sačuvali sve isečke iz novina o pronalasku bebe u toaletu restorana za brzu hranu.
- Otvorila sam prvu stranu, i tu je stajala moja slika. Zatim sam okrenula sledeću stranicu, i videla sam sve priče o "bebi iz Burger Kinga". Majka koja me je usvojima je sačuvala sve te tekstove - priseća se ona.
Ketrinin advokat je rekao da je njena biološka majka ostala u drugom stanju nakon što je silovana dok ne bila na putu u inostranstvu. Trudnoću je krila od svojih roditelja, a bebu je ostavila u "Burger Kingu" da ne bi morala da odgovara na sva ona pitanja koja postavljaju u bolnicama.
Poslednji komentari
  • ismet rafuna Vreme: 27.03.2014 14:26h

    samo sam hteo da vas pozdravim i zahvalim sto mi objavite sve moje komentare, samo u vasoj reviji to moze , posteni ste ali ne mogu da kazem i za ostale novine a pogotovo za KURIR bastilju u kojo nema sanse da prodje nijedan komentar, samo ako njima se svidja inace nista ali takvih da se njima svidjaju je veoma veoma malo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP