Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

OVO NAS SVE ČEKA... ILI NE?

Četiri žene otkrile intimu: Ovako ZAISTA izgleda seks preko pedesete!

Autor: Daily Mail | 24.02.2014 - 10:28:00h | Komentara: 0

Četiri žene različitih godina i iskustava otkrivaju kako ZAISTA izgleda seks u trećem dobu, i zbog čega ne treba da se nervirate oko toga.

Otvorile dušu o ženskoj seksualnosti

Otvorile dušu o ženskoj seksualnosti Foto: Scrs. Daily Mail (klik za zoom)

Anđela (70): Još seksa, molim!

Anđela Neustater (70) bila je sa svojim mužem Olijem 40 godina! Uprkos tome, strasti im ne manjka! Iako u poznim godinama kao majka dva odrasla sina, Anđela ima redovan seksualan život!

- Videla sam komentare na internetu koji kažu da je odvratno imati seks posle pedesete. Žao mi je, ali seks ne prestaje sa tim godinama. Moj muž i ja ga imamo često. Nije to ona hemija i stanje u kome se jedva obuzdavaš, ali je intima koju potpiruje prijateljstvo, poštovanje i razumevanje. Muž i ja sada živimo sami i nema posla i dece da nas ometaju. Ako ste u formi i imate vremena uživajte, seks podmlađuje. Ako vam to ne odgovara, jednostavno preskočite i ne nervirajte se oko toga.

Dženet (72): Hoće negovateljicu, ne ženu!

Dženet Kupfeman (72) je udovica nakon što joj je muž sa kojim je 24 godine bila u braku preminuo. Odgajila je dvoje dece i sada živi sama.

- Poruka koju moderno vreme šalje ženama je da, ukoliko ne uživaju u seksu od puberteta do groba nisu normalne, frigidne su ili im već nešto fali. Nije tako. Uživala sam u seksu decenijama, ali sam pre 15 godina ostavila seksi donje rublje na stranu i posvetila se drugim strastima. Forsira se to uverenje da svi stalno imaju seks, ali mislim da bi mnoge žene, kada bi bile iskrene, otkrile da je to prosto netačno. Osim toga, za seks ti treba partner a muškarci u mojim godinama traže da im budeš negovateljica ili gledaju u devojke od 25 godina.

Peti Parfit (62): Muškarci me žele, ali preskočiću

Pre neki dan su mi zviždali muškarci na gradilištu. Bila sam polaskana, ali i svesna svojih godina. Bivši muž i ja smo imali sjajan seksualni život, ali sada kada sam sama priznajem da mi fali. Nije lako naći partmera u ovim godinama, čak i kada i dalje privlačiš poglede muškarci misle da ti nije do seksa kada dođeš do izvesne dobi.

Marsel D'Argi Smit (78): Koga vi lažete?

Marsel je bila urednica u Kosmopolitanu, a nikada se nije udala jer, citat Za Za Gabor - ne može da se pari u zarobljeništvu. Danas, joj, pak, nije do toga.

Imala sam sjajan seksualni život i sada se osećam kao da ništa ne propuštam, kao da je toga bilo dovoljno.

- Desilo mi se da sam flertovala sa muškarcem koji ima 42 godine i izuzetno je privlačan i duhovit. Probudio je meni hormone i osećanja kao da sam bila devojka, ali do seksa nije došlo i drago mi je zbog toga, danas smo bliski prijatelji i, iako mi fali seks, ni za čim ne žalim.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP