Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ISPOVEST RADNIKA NA JAHTAMA BOGATAŠA

Čiste igračke za seks i dočekuju prostitutke!

Autor: A. P. | 20.07.2015 - 11:14:00h | Komentara: 0

Leto je pravo vreme kada se morima širom naše planete otisne na hiljade jahti sa svojim vlasnicima, bahatim bogatašima koji samo misle na dobar provod!

Jahta

Na luksuznim jahtama zabave traju u nedogled | Foto: Wikipedia

Da bi život milijardera i holivudskih zvezda na jahtama bio što ugodniji brine na hiljade zaposlenih, a njihov život nema ni g od glamura kojim su gazde okružene.

Jedna od čistačica koja je angažovana na jahti milijardera čiji identitet ne želi da otkrije, ispričalaje za “Dejli mejl” nekoliko zanimljivosti sa svog radnog mesta.
“Jednom sam došla na posao i dobila sam zadatak da počistim sobu u kojoj je dan ranije bila zabava. Svuda unaokolo su bila razna seksualna pomagala. Morala sam da ih očistim. Baš mi je bilo neprijatno”, rekla je ona.
Den, kuvar na jednoj od jahti, kaže da je jednom gazda naredio kapetanu da pokupi nekoliko prostitutki iz Rusije i Litvanije.
“One su luksuznim limuzinama došle do luke, odakle su se ukrcale na jahtu. Bilo mi je neobično u početku ali sam navikao. Sada više ne brinem zbog prohteva i želja koje imaju vlasnici”.
On kaže da je jednom prilikom kada su putovali na Ibicu među putnicima bio i doktor koji je ostalim putnicima davao vijagru, kao i jedan diler ekstazija.
Den ističe da najgori klijenti nisu vlasnici jahi već bogataši koji ih iznajmljuju. U pitanju su cifre od milion evra za iznajmljivanje luksuzne jahte sa velikim bazenom. Njih obično leti iznajmljuju bogataši na nedelju ili dve.
“Njima se sve svodi na prostitutke, drogu i maltretiranje zaposlenih”, dodaje
Den, koji kaže da za sezonu može da zaradi i preko 35.000 evra.
Na kraju svakog putovanja zaposleno osoblje obično dobija skupocene poklone od vlasnika jahti, kao vid zahvalnosti za dobro obavljene usluge i pre svega poštovanje privatnosti. jedan arapski princ je zaposlenima na jahti kupio po “mercedes” na krajju sezone.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP