Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KO PREDSTAVLJA BRITANCE U EVROPSKOM PARLAMENTU

Dajanin brat ismeva Srbe i tuče ženu!

Autor: Maja Keranović | 17.03.2013 - 16:40:00h | Komentara: 3

Vilijam Darmut (63), poslanik Partije za nezavisnost Velike Britanije, voli da se sprda na račun Srbije, pa je na nedavnoj sednici Evropskog parlamenta predložio da se rasprava o pristupanju naše države Evropskoj uniji odloži za april 3000. godine. Darmutu, inače, polubratu pokojne prince Dajane koji voli da zbija šale na račun naše države, verovatno nije bilo ni najmanje smešno kada je osvanuo u britanskoj štampi zbog sumnje za nasilje u porodici.

Vilijam Darmut

Vilijam Darmut u naletu duhovitosti

Darmut je u prošli ponedeljak pokušao da bude duhovit na sednici EP u Strazburu, kad je uz osmeh predložio da „rasprava o pristupanju Srbije i Kosova EU bude odložena ne do aprila 2013, već do aprila 3000. godine“, a za to je dobio skroman aplauz.

Princeza  se prevrće  u grobu: Članak  iz britanske  štampe o napadu  lorda na  suprugu

Princeza se prevrće u grobu: Članak iz britanske štampe o napadu lorda na suprugu

Inače, ovom šaljivdžiji, koji ima titulu desetog grofa od Darmuta, verovatno nije bilo do smeha kada je britanska štampa početkom godine pisala da je priveden zbog sumnje da je fizički napao suprugu Fionu, bivšu manekenku.

Princeza Dajana je poginula u avgustu 1997.

Princeza Dajana | Foto: AP

U braku od 2009. godine

Vilijam i Fiona su u braku od 2009. godine. Pre braka sa Vilijamom, Fiona je bila u braku sa Metom Hendberijem, sestrićem Ruperta Mardoka od koga se razvela 2000. godine. Darmut, koji je stariji sin devetog grofa od Darmuta i Rijane Spenser, maćehe princeze Dajane, pre braka sa Fionom bio je u vezi sa Kler Kavan sa kojom ima osmogodišnjeg sina.

Prijatelj blizak ovom bračnom paru ispričao je medijima da je do sukoba između supružnika došlo jer nisu mogli da se dogovore u koju sobu će staviti televizor. Njegova supruga je nakon rasprave otišla na spavanje, ali ju je Darmut probudio usred noći kako bi isterao stvar na čistac. Nedugo zatim na vrata Darmutovih zakucala je policija koja je došla na Fionin poziv. Međutim, ona je tada uporno ponavljala da ne želi uplitanje policije, kao i da nije bilo nikakvog fizičkog napada. Policajcima nije delovalo da je u pitanju obična svađa, pa su Fionu ohrabrivali da treba da prijavi supruga i da podnese tužbu ukoliko ju je na bilo koji način zlostavljao. Darmut je te večeri bio i priveden, a u pritvoru je proveo nekoliko sati. Međutim, Fiona je ispričala da je bila dezorijentisana nakon što ju je muž probudio iz dubokog sna i da je tada i pozvala policiju.
Poslednji komentari
  • NN Vreme: 17.03.2013 22:18h

    Ko se zadnji smeje...

  • Nenad Trifunović Vreme: 18.03.2013 11:13h

    Izjava ovog imperijalnog neofašiste, kao i reagovanje aplauzom poslanika Evropskog parlamenta, trebalo bi da otrezni i poslednjeg eurofana u Srbiji, a posebno naše političare, da prestanu sa daljim ponižavanjem i rasparčavanjem Srbije, i prihvatanjem ucena onih koji nas mrze i žele da nas unište samo zato što smo pravoslavni Sloveni. Treba zatražiti od Evropskog parlamenta zvanično izvinjenje i osudu ovog političkog skandala, za rasistički ispad, a Vilijamu Darmutu zabraniti ulazak u Srbiju. Uzgred, kakva bi tek ljudska ništarija bio ovaj nesrećnik da je Dajanin brat i po majci i po ocu.

  • Goran Vreme: 18.03.2013 18:19h

    Ko sve ne uzima za pravo da nas komentarise...obican siledzija i pijanac, a mi cutimo i jos se neki IZVINJAVAJU...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP