Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

MAJKA LEPOTANA OTVORILA DUŠU:

Dame uživaju u njegovom izgledu, a on plače u zatvoru i trpi maltretiranja od gangstera! (FOTO)

Autor: S.S. | 25.06.2014 - 13:33:00h | Komentara: 0

Ketrin Engier (60), majka popularnog Džeremija Miksa, rekla je da je njen sin, koji je postao internet senzacija, nakon što je objavljena njegova fotka iz policije – žrtva sopstvenog izgleda!

džeremi

Foto: Stockton Police Department

Ona tvrdi da Džeremi nije počinio nijedno krivično delo i da je uhapšen samo zbog svojih tetovaža, koje imaju veze sa bandom u kojoj je bio pre.
„On je pobegao iz bande kada je upoznao svoju suprugu, kada su se i uzeli pre šest godina“, pričala je majka suzdržavajući suze.
„Preselio se. Osnovao je porodicu. Ovo je noćna mora za njega. On ne želi ništa od ovoga. Njemu je veoma teško u zatvoru. Rekao mi je da je ovaj dan prvi put da se probudio, a da nije plakao“, dodala je Ketrin.
Prema njenim rečima, njegova popularnost na internetu mu je prouzrokovala probleme sa čuvarima i ostalim članovima bande u zatvoru.
Engierova kaže da se njen sin očajnički trudi da ide dobrim putem i da radi u jednoj radionici već godinu dana.

Džeremi Miks Foto: facebook

Zabrinuta za svog sina: Džeremi sa majkom / Foto: Facebook

„Mi samo želimo da njegov život bude normalan. Ko zna šta će ovo učiniti njegovom životu. Ovo može sve da mu upropasti“, ističe zabrinuta majka.

Međutim, ona je dodala i da je njen sin dobio veoma puno ponuda za snimanje filmova i od modnih agencija.
„Možda se i završi dobro na kraju“, kaže Ketrin.
Engierova ističe da je Džeremijeva supruga šokirana celom situacijom i da se boji da će izgubiti svoj posao medicinske sestre.

„Ona se spremala za ovaj posao pet godina da bi ga dobila. Ona ga samo želi nazad i zna da je nevin, ali se boji da će zbog svega ovoga izgubiti posao“, napominje Ketrin.

Džeremi Miks Foto: facebook

*Klik za uvećanje / Foto: Facebook

Džeremi i njegova supruga, koja ne želi da otkrije ime, imaju jednog trogodišnjeg sina, a ona ima još jednog iz prethodne veze.
On je uhapšen pošto je protiv njega podignuto ukupno šest optužnica.
Ovo nije prvi put da je Džeremi uhapšen. On je i ranije provodio vreme po zatvorima uključujući i kaznu od devet godina za veliku krađu.

Džeremi Miks Foto: facebook

Foto: Facebook

Džeremi je trenutno pod kaucijom od milion dolara, a suđenje mu je 27. juna. Policija kaže da je on jedan od najnasilnijih kriminalaca u Stoktonu i da pripada “Northside Crips” bandi.

Međutim, njegova majka ga brani i kaže da se doselio u Stokton kako bi pobegao od svog života u bandi, ali da je teško ostaviti takav život potpuno iza sebe.
“Policija samo pogleda tetovaže i misli da je on gangster. Ova ideja da je on aktivan i nasilan član bande nije slika koju ja prepoznajem”, kaže Ketrin.
Džeremijeva majka kaže da je on išao na posao sa kolegom kada je uhapšen i da mu je tada nađeno oružje u kamionetu.
“Kriv je samo za to što je imao oružje. U ovom kraju to nije neuobičajeno. Pokušavaju da mu pripišu gomilu s*anja. Vozio se prijateljem na posao tada. Bilo je šest ujutru. Teško je otarasiti se gangstera i svakako mu je bio potreban pištolj da bi se čuvao”, napomenula je i dodala da on ne može da se reši tetovaža jer je to preskupo.

Džeremi Miks Foto: facebook

Džeremi Miks / Foto: Facebook

 
Džeremijeva majka kaže da je fondacija koja je navodno skupila 25.000 dolara za njegovu kauciju lažna i da se njegova porodica trudi da sakupi 6.000 dolara za angažovanje advokata.
Jedna modna agencija kaže da je oduševljena njegovim izgledom i da bi mogao da zarađuje oko 30.000 dolara mesečno, a priča se i da bi bilo moguće da radi za Versaći i Armani.

Džeremijeva sudbina biće poznatija tek posle suđenja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP