Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NE ŠALI SE

Dartmaut: Neka Engleska izađe iz EU, a
Srbija da dođe na njeno mesto! (VIDEO)

Autor: A.O. | 31.03.2013 - 12:56:00h | Komentara: 1

Vilijam Dartmaut poslanik EP je izjavio da se nije šalio kada je na sednici u Strazburu rekao:"Želim da predložim da rasprave o pristupanju Srbije i Kosova EU budu odložene, ne do aprila 2013. godine, već do aprila 3000. godine."

dd

Vilijam Dartmaut | Foto: Screenshot "Youtube"

"Kada bi Srbija bila naseljena koliko i Engleska, ne bi imala sedam, već 30 miliona stanovnika. Između 1997. i 2007. godine, imigracija je kod nas porasla za čak 4,4 miliona. Trenutno, u Englesku svake godine uđe više ljudi nego što ih je ukupno ušlo u periodu od 1066. do 1950. godine. Mi, jednostavno, nemamo više prostora", rekao je Dartmaut u intervjuu za "Večernje novosti".


"Kada bi ušla u EU, Srbiji bi trebalo da se daju velike sume. Isto tako smatram da ih ne bi trebalo dati bilo kojoj drugoj zemlji. Nije nam potrebno da dalje plaćamo, i to je veoma jednostavno", istakao je poslanik EP.

"Saučestvujem sa Srbima na Kosovu. Smatram da se EU loše ponela prema njima. Svestan sam problema Srba na Kosovu, kao što sam svestan problema drugih manjina u ostalim delovima sveta. Lično, gajim divljenje prema srpskoj kulturi i kulturi SPC... Negujte i čuvajte vaš suverenitet, kao što ste to uvek radili. Nemojte da dozvolite profesionalnim političarima da vam ga oduzmu", rekao je on.


Takođe, Bartmaut je rekao da se njegova stranka zalaže da Velika Britanija izađe iz EU, a da Srbija dođe na njeno mesto.

Poslednji komentari
  • Suki Vreme: 31.03.2013 16:06h

    Ja nista ne razumem.Ko je ovde lud.Odloziti do 3000-dite, pa onda "Nism se salio"Ina kraju "Divim se Srbima i dajem im podrsku"O cemu se ovde radi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP