Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SUPRUGA VUKA SA VOL STRITA

Davao mi je kokain i terao na seks sa poslovnim partnerima!

Autor: Kurir | 12.11.2014 - 15:58:00h | Komentara: 0

Bila je to brakorazvodna parnica zbog koje je strepeo ceo Vol strit - mnogi finansijski moguli su se znojili zbog optužbi o seksualnim orgijama, hrpama kokaina i ultimativnoj dekadenciji.

Kristina Di Mauro

Kristina Di Mauro

Ona ovih dana, nakon što su detalji sa suda neko vreme dizali tiraž štampi, na sreću mnogih uključenih konačno se završila. Ali, ono što je izašlo u javnost o stvarnim vukovima s Vol Strita malo ko će brzo zaboraviti.
Glavni akteri zapanjujuće afere bili su 42-godišnji Sejdž Keli, milioner i investitorski bankar iz kompanije "Jefferies & Company", i njegova supruga Kristina Di Mauro Keli (39). Ispočetka je sve ličilo na ozbiljnu bračnu svađu.
Keli je podneo zahtev za razvod, a nakon što je dobio privremeno starateljstvo nad svojim ćerkama (navodno na temelju toga što je potajno snimao svoju ženu kako šmrče kokain i pije u njihovom stanu na Petoj aveniji), njoj je pukao film pa je uložila protivtužbu u kojoj ne samo da je tvrdila da je njen suprug ozbiljan zavisnik o alkoholu i kokainu, nego i zlostavljač dece, i da ju je prisiljavao na seks s njegovim potencijalnim poslovnim partnerima, i to kako bi s njima sklopio posao.
Osim njegovog, spomenula je i niz drugih imena iz finansijskog sveta pa su odjednom na Vol Stritu počeli da sprovode testovi na drogu i izdavaju saopštenja u kojima se negiraju optužbe.
Na primer, u svojoj tužbi je detaljno opisala događaj iz Bostona 2012. kad ju je Keli prisilio da spava s Markom Birom, šefom "Aegerion Pharmaceuticalsa", s kojim je želeo da sklopi posao.
Ona i njen suprug te godine su se jednom prilikom družili s Birom i Bjornom Kochom, jednim od direktora u UBS-u.

"Veče je počelo u baru hotela Ritz Carlton. Svi u grupi su pili alkohol i uzimali kokain, osim Markovih odraslih sinova koji su nam se samo nakratko pridružili. Zatim se nas šest povuklo u Bjornov stan u kojem je Markova devojka, divlje plešući, skinula majicu i pokazala svoje veštačke grudi", navodi Kristina, pored koje je ubrzo na kauč seo Mark i rekao joj da je predivna.
Njen muž Sejdž je, tvrdi, s odobravanjem gledao kako je njegov budući poslovni partner počeo da je dira.

"Završili smo u mojoj i Sejdžovoj sobi. Opet smo uzimali kokain. U sobi su bila dva kreveta. Ubrzo smo se Sejdž i ja seksali na jednom, a Mark i njegova devojka na drugom. Tada je Mark rekao da se zamenimo", tvrdi Kristina.
Dodaje kako u tom trenutku nije znala šta da radi, a kad je Mark sugerisao da bi ona trebalo da vodi ljubav s njegovom devojkom, Kristina je, nezadovoljna predlogom, gledala u smeru svog muža ne bi li videla neku njegovu reakciju, odnosno iščitala što on o tome misli. Bio je preuništen, tvrdi.
"Razmišljala sam o njegovom cilju da želi da osigura posao s Markom i osećala sam se odgovornom da ne razočaram Marka. Tako smo ja i Markova devojka nekoliko minuta bile u seksualnom kontaktu dok su Mark i Sedjž gledali. Tada se Markova cura pridružila Sejdžu na krevetu i počela da vodi ljubav s njim dok sam ja otišla do Marka. Iduće jutro Sejdž je bio ljut na mene i govorio da ne može da verovati da sam bila s Markom", priča Kristina.
"Ali, nakon te večeri Mark je postao važan Sejdžov klijent i značajan razlog za Sejdžovu vrlo uspešnu karijeru u "Jefferies & Company", tvrdi ona.
Ali, cela sudska drama, koliko god se činila nepopravljivom, dobila srećan epilog. Par se dogovorio o zajedničkom starateljstvu - koje je, tvrdi Kristina, bio njen cilj, a ne novac, odnosno sedam miliona dolara koje je takođe potraživala - pa je nakon toga izdala saopštenje kako je on "odličan otac" i izvinila se njegovoj kompaniji.
"On je osoba visokog integriteta i odličan otac koji duboko voli svoju decu. Značajan deo toga što se pisalo u štampi i drugim medijima proteklih nedelja je netačno, neistinito i hiperbolično, i izvinjavam se onima koji su zbog toga snosili posledice", navela je u jednom od dokumenata.
Uslovi postignute nagodbe nisu objavljeni.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP