Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAVIČNA TRAGEDIJA

Dete zateklo mrtve roditelje u kući!

Autor: Vecernji.hr | 07.05.2015 - 22:28:00h | Komentara: 0

Dečak (6) doživeo je danas veliku tragediju kada je zatekao mrtve roditelje u kući u Nuštru.

Hrvatska policija

Ilustracija | Foto: AP

Ivan Vestić (32) zadavio je suprugu Dragicu (31). Na Ivanovom telu pronađeno je nekoliko ubodnih rana, pretpostavlja se od noža. Najverovatnije je rane sam sebi zadao jer u kući inspektori nisu naišli na tragove borbe. Krvi je bilo samo u prostoriji u kojoj su tela nađena. Ivica se na kraju sukoba sa suprugom obesio. U trenutku ubistva i samoubistva u kući je bilo i dvoje njihove dece, koja su mirno spavala u svojoj sobi.

Prošlo je sedam sati ujutru kada se otac Ivana penjao na sprat kako bi sina  pokupio i odvezao na posao. S njim je bio i unuk, sin njegove ćerke koja živi ispod stradalog bračnog para. Ivan i njegova supruga Dragica nisu otvarali. Muškarac je odmah posumnjao da nešto nije u redu te je razvalio vrata. Buka je probudila 6-godišnjeg sina Ivana i Dragice. Mališan je stajao pored dede i brata od tetke kada su ušli u sobu roditelja. Prizor je bio šokantan.

– Tragedija. Šta reći? Ostade dvoje dece bez roditelja. Odvezeni su rodbini da ne budu ovde i ne gledaju sve ovo. Bojimo se da su ipak već previše videli. Nikome nije jasno šta se zapravo dogodilo i zašto bi nešto takvo napravio. Ivan nikada ni mrava nije zgazio. Finansijski su dobro stajali i, koliko znamo, nisu imali problema. On je radio u osiguranju, a Dragica, otkako je dobila decu, bila je domaćica – rekao je Ivanov rođak.

Posle svega najviše strahuju kako će deca to sve prihvatiti i kasnije živeti s tom spoznajom. Strahuju i za roditelje pokojnih supružnika.

Obdukcija bi trebala da otkrije i tačno vreme ubistva i samoubistva, a reč je verovatno o noći. Policija u porodicu Vestić nikada nije dolazila zbog porodičnog nasilja. Dragica i Ivan živeli su s dvoje male dece, sinom od šest godina i sa ćerkom od dve godine, na spratu kuće koji im je dao Ivanov otac.

U prizemlju iste kuće živi Ivanova sestra sa suprugom i dvoje dece.

Govoreći o Dragici i Ivanu, komšije tvrde da se radilo o porodici koja je živela mirno i povučeno. Niko ne zna za bilo kakve njihove međusobne razmirice, niti su ikada čuli da su se svađali.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP