Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ŠOKIRALI JAVNOST:

Devojčica (12) rodila ćerku svom dečku (13)

Autor: Daily Mail | 16.04.2014 - 16:53:00h | Komentara: 2

Maloletna majka je ostala u drugom stanju sa dečakom koji živi u njenoj blizini. Anonimni izvori iz njihovog okruženja su izjavili da je mladi par jako zaljubljen i da planiraju da zajedno odgajaju dete, prenosi Telegraf.

Beba / Foto: Profimedia.rs

Deca dobila dete  / Foto: Profimedia.rs

U Velikoj Britaniji, u Londonu, rodila se zdrava devojčica teška 3,1 kilogram. Ovo ne bi bio neuobičajen podatak, da njena majka (12) i otac (13) njenim rođenjem nisu postali najmlađi roditelji u ovoj zemlji.
Britanska radio-stanica LBC primila je poziv od oca devojčice koja se porodila. On je ispričao kako su porodice prihvatile ovu vest i kako planiraju da organizuju dalji život i odrastanje svoje novorođene unuke, ali i njenih maloletnih roditelja.
- O trudnoći smo saznali tek mesec dana pred porođaj. Srce mi je bilo slomljeno i plakao sam kada sam dobio vest, ali vreme ne može da se vrati i mora se nastaviti dalje. Mi ne znamo kada se to dogodilo. Decu jednostavno ne možeš držari na oku 24 sata dnevno. Kada naprave grešku, morate biti uz njih – izjavio je novonastali deda.
Maloletna majka je ostala u drugom stanju sa dečakom koji živi u njenoj blizini. Anonimni izvori iz njihovog okruženja su izjavili da je mladi par jako zaljubljen i da planiraju da zajedno odgajaju dete.
- Babe i dede im pružaju potpunu podršku. Svi su se našli u teškoj situaciji zbog mladosti novonastalih roditelja, ali su svi spremni da pomognu – izjavio je isti izvor za “San”.
- Njih dvoje se neće venčati, ali nisam siguran da ću isto ovo reći za šest godina. Možda se na kraju ispostavi da će ovo biti jedna srećna porodica – izjavio je otac mlade majke.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 16.04.2014 17:23h

    ovo moze biti i vrlo zanimljivo,nek je sa srecom

  • milica Vreme: 16.04.2014 19:28h

    strasnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP