Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

HOROR U VELIKOJ BRITANIJI

Devojčicu (4) ubio mastif kog je njena majka dovela iz prihvatilišta za pse!

Autor: Ekipa Alo! | 06.11.2013 - 10:32:00h | Komentara: 6

Leksi Hadson (4) igrala se sa ogromnim francuskim mastifom ili bordoškom dogom kada je on iz čista mira napao. Ovaj horor scenario odigrao se u Leikesterširu u Engleskoj a psa koji je napao i ubio devojčicu njena majka je pre par nedelja dovela iz prihvatilišta za pse. Komšije svedoče da je Džodi, majka Leksi Hadson, morala da izbode životinju kako bi oslobodila svoju ćerku iz čeljusti mastifa koji je bukvalno kao krpu bacao po sobi.

Bordoška doga

Džodi Hadson (30) je nakon što je izbavila svoju ćerku viđena kako totalno krvava trči ulicom i izbezumljeno poziva u pomoć. Prijatelji porodice tvrde da je životinja koja je ubila Leksi zlostavljana od strane svog prethodnog vlasnika i da je možda uplašio vatromet u trenutku kada je napao devojčicu.

Leksi juče nije otišla u predškolsko zato što je bila bolesna i ostala je kod kuće. Džodi je bila pored njenog kreveta u kome je ona ležala kada je pas napao.

Kako nije uspela da izbavi svoje dete iz čeljusti psa, otrčala je u kuhinju i zgrabila nož i više puta ubola psa. Devojčica je sa zadobijenim povredama odvežena u bolnicu gde je kasnije i preminula.

Porodični prijatelj Pol Rajan rekao je medijima da se Leksi uvek igrala sa psom koji je bio ogroman.

OVDE možete pogledati fotografije male Leski sa psom.

- Leksi nije imala šanse kada je pas krenuo na nju, bila je tako majušna devojčica, zato što je bila nedonošče - rekao je Rajan koji je još dodao da mu je Džodi kasnije rekla da su joj u prihvatilištu rekli da je pas bezbedan u blizini male dece.


Jedan od komšija svedoči da je video Džodi kompletno krvavu na ulici kako zapomaže i da je kasnije saznao da je Džodi morala da ubije psa kako bi izbavila svoje dete.

Francuski mastif poznatiji i pod imenom Bordoška doga u Velikoj Britaniji nije na listi opasnih pasa. A pas koji je ubio Leksi je zlosavljan od strane prethodnog vlasnika.

Prošlog meseca takođe u Velikoj Britaniji par američkih bull mastifa i pa pitbulova ubili su Džejd Lomas Anderson u njenoj kući  u blizini Mančestera.


 

Poslednji komentari
  • nada Vreme: 06.11.2013 12:45h

    opet engleske lazi i bolesne majke engleskinje, neuroticarke,alkoholicarke .....pas nikada nebi iz cista mira napao bespomocno dete, a ona je USPELA DA ubije tako OPASNOG psa, koji je izboden vise puta nozem????? Zar oni misle da je neko ovde lud, nasla je dobro resenje da se otarasi deteta, bolesnica!!!!!!!!!!!!!

  • goran Holland Vreme: 06.11.2013 13:35h

    Na zalsot ove ne srecne devojcice njen zivot je ugasen.Medjutim ja ovde ne treazim krivca u Psu jer rasa Brodoska doga je apsolutno ne agresivan pas sem u situacijama kada je porodica,zemlja ili prostor ugrozen od strane uljeza.Pitanje je koliko je strucna sluzba u tom azilu uopste proucila i testirala psa pre nego je istog dao na usvajanje porodici sa detetom.Pitanje je kakv je zivot imao ovaj pas pre suvajanja kod predhodnog valsnika i naravno postavlja se pitanje zbog cega i kako ej dospeo u azil centar. Greska je nacinjena,zivot i to deciji izgubljen ostaje samo da se optuzuje zivotinja i anatemizuje rasa...a to je potpuno pogresno.Kako psa usmerite i odgajite u samom startu pas ce takav biti ceo zivot...opet greska je u LJUDIMA-COVEKU a ne u psu.Ima 3 Cane Corsa punih 25 godina ovo je skoro trece leglo ali pre bi sebi ugrozili zivot nego meni ili mojoj deci.

  • zoran Vreme: 06.11.2013 16:22h

    tuzno,ja bi tu mjaku osudio na 10 godina robije

  • Miljojko Vreme: 07.11.2013 09:46h

    Degenerici spavaju sa psima, jedu sa psima, drze pse uz decu i tretiraju ih kao decu, i eto epiloga.

  • Jelena Vreme: 08.11.2013 17:28h

    U tekstu postoji greska. Devojcicu u Britaniji je napao pas rase Argentinska doga. Bordoska doga je najumiljatiji pas na svetu koji nikoga nikada nije napao. Devojcicu je dakle,nazalost, napala ARGENTINSKA DOGA, ne Bordoska.... Molim redakciju da ispravi gresku u tekstu jer me kao vlasnicu Bordoske doge ovo veoma vredja. @Milojko Mozda bi trebao gnev koji gajis prema psima da usmeris na silovatelje dece i oceve i majke koji ubijaju tek rodjene bebe.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP