Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UHAPŠENA PIROMANKA

Devojka podmetala požare na Korčuli

Autor: Tanjug | 24.07.2015 - 10:23:00h | Komentara: 0

Policija na Korčuli uhapsila je danas 24-godišnju piromanku zbog podmetanja nekoliko manjih požara na tom ostrvu, saopštila je dubrovačko-neretvanska policija, koja je devojku po hapšenju odvela u pritvor.

Upaljač vatra požar

Devojka više puta podmetala požar | Foto: Profimedia

Policija sumnja da je ta devojka 21. jula oko 9.20 sati, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, na dva mesta uz rub ceste zapalila nisko rastinje i suhu travu, nakon čega je izazvala požar i u skladištu ugostiteljskog objekta, prenela je agencija Hina, dodajući da su sva tri požara ugašena intervencijom meštana i osoblja ugostiteljskog objekta.
Devojka je potom dan kasnije oko 11 sati, na delu neobrađenog zemljišta, upaljačem ponovno zapalila suvu travu i nisko rastinje.
- Izgorela je površina od oko 400 m2, a intervencijom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Korčula i meštana ovaj požar je ugašen u 12.35 sati, kažu u policiji.
Uhapšenu sumnjiče i da je istog dana oko 23 sata kraj dvorišta porodične kuće još jednom zapalila suvu travu, da bi danas oko 2.40 sati, na spratu kuće u kojoj boravi, izazvala požar koji je zahvatio zavesu, vrata, klima uređaj i deo kreveta. U oba slučaja vlasnik kuće je vrlo brzo ugasio požare, saopštila je policija.
- Zbog sumnje za krivično delo dovođenje u opasnost života i imovine opšte opasnom radnjom ili sredstvom, osumnjičena je 24. jula, uz krivičnu prijavu predana u pritvor, navodi se u policijskom saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP