Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KIM DŽONG UN DEMONSTRIRA MOĆ

Dovedite mi tinejdžerke da me zabavljaju!

Autor: Alo! | 06.04.2015 - 17:28:00h | Komentara: 0

Severnokorejski lider Kim Džong Un naredio je da se formira ženska jedinica čiji će zadatak biti da njega zabavlja.

Nestao s javne scene: Kim Džong Un

Kim Džong Un | Foto: Profimedia

Devojke koje će služiti u ovoj elitnoj jedinici lično su birali Kimovi najbliži saradnici.
Severnokorejski lider nedavno je raspustio sličnu jedinicu koju su nekada sastavili za njegovog oca, prenosi britanski Independent.
Kim Džong Un nije verovao nikome kada je preuzeo vlast, pa je naredio detaljnu istragu i sigurnosnu proveru svih koji su u vlasti, od najviše do najniže pozicioniranih.

- Sada, kada je proces provere okončan i nakon što je protekla trogodišnja žalost za Kim Džong Ilom, njegov naslednik može slobodno da izabere novu generaciju privatnih "zabavljačica", objašnjavaju stručnjaci.

Žene koje su zabavljale njegovog oca bile su svedoci raznih događaja i znaju mnoge tajne. Pre nego što su poslate kući morale su da garantuju da nikada o neće govoriti o onome što znaju. Za uzvrat su dobile otpremninu od 4.000 dolara što je ogromna svota za tamošnje prilike, ali i kućne aparate. Od nove generacije zabavljačica se očekuje da budu odane isključivo svom novom vođi, i nikom više.
"Jedinice za zabavu" prvobitno su nastale u vreme Kim Il Sunga, osnivača Severne Koreje. Njegovi saradnici su odlazili i u najudaljenije krajeve zemlje kako bi pronašli najlepše mlade pevačice ili plesačice. One koje bi prošle primarnu selekciju, ali ih diktator ne bi odabrao, ostale su u službi kao spremačice.

Neretko su ove zabavljačice imale samo 13 ili 14 godina, a prilikom regrutacije Sungovi ljudi su roditeljima rekli da ih uzimaju za "potrebe vlade" i da će služiti vođi. Oni koji su bili i svesni što im odvode ćerke morali su da ćute ako su želeli da sačuvaju živu glavu.

Zabavljačice su vođi uvek bile na raspolaganju, a kada bi napunile 20 godina, često bi ih udavali za visokopozicionirane vojne oficire.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP