Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

URNEBESNO

Dr Safet Kuduzović deli savete o seksu, dlačicama i stidnim mestima (VIDEO)

Autor: Telegraf.rs | 01.02.2015 - 17:15:00h | Komentara: 1

Žena ne bi smela da sedne u auto i odveze iz Sarajeva u Tuzlu, jer je Zenica predaleko od Sarajeva?! U redu je spavati s dve žene, ali samo ako se ne otkrivaju stidna mesta?! Ovo su samo neki "saveti" doktora Safeta Kuduzovića.

Dr Safet Kuduzović iz Bosne i Hercegovine postao je veoma popularan kod korisnika interneta zahvaljujući svojim predavanjima kojima na veoma originalan način tumači zakone i običaje kojih treba da se pridržavaju u ovoj zemlji.

Naime, on tvrdi da žena ne bi smela da sedne u auto i odveze iz Sarajeva u Tuzlu?!

Prema njegovom mišljenju, Zenica je predaleko od Sarajeva, i nikako ne bi smela da vozi sama na ovom putu. Da se radi o nekom drugom gradu, koji je bliži, onda bi bilo u redu, ali u ovom slučaju – ne.

On se bavi gotovo svim životnim pitanjim i na veoma specifičan način odgovara zainteresovanim građanima u Bosni i Hercegovini oko životnih nedoumica.

O tome na koji način daje savete sugrađanima tumačeći verske propise na veoma originalan način, govori i ovaj video klip:

On ocenjuje i da jedan čovek ne bi imao problema da spava s dve žene, ukoliko se radi samo o spavanju, ali ako se na to gleda kao seksualni čin, onda ne bi bilo u redu, zbog toga što se “otkrivaju stidna mesta“.

Kuduzović kaže i da je u redu istanjivanje obrva u redu i da je to dozvoljeno kod običnih građana. Međutim, on osuđuje čupanje obrva kod žena, zato što “žele da budu kao devojke”.

– Ono što je najgore, čupaju obrve i one koje su pokrivene – začuđen je on.

Pored Kuduzovića, veoma je popularan i Mr Zijad Ljakić koji u klipu koji je pregledalo blizu 60.000 gledalaca, objašanjava oralni seks, kao i pravilni način na koji muž i žena treba da imaju odnos.

– Ovo kratko predavanje govori o tome šta je dozvoljeno supružnicima prilikom intimnog odnosa, odnosno govori o načinu opštenja i uživanja u njihovim telima. Takođe, pojašnjene su i zabranjene radnje prilikom intimnog odnosa – piše u opisu klipa na društvenoj mreži “Jutjub”.

Poslednji komentari
  • Beglerbeg Vreme: 02.03.2015 23:52h

    Da i sta vam nije jasno? Ostavite doktore nauka na miru bavite se glupostima kojim se inace bavite, vas citaju uglavnom ispod prosjecni tinejdzeri. Ova dvojica sto su rekli, to je stav Islama po ovom pitanju, inace zeni nije dozvoljeno da sama putuje u nasoj vjeri, to je opce poznato. Od kud vama pravo da komentarisete ljude uopste?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP