Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

POBESNEO

Đukanović vređao poslanika u sred Skupštine: Sjedi, bitango! (VIDEO)

Autor: FoNet | 21.11.2013 - 20:57:00h | Komentara: 0

Premijer Crne Gore Milo Đukanović je na plenarnoj sednici Skupštine poslanika Pozitivne Crne Gore Dritana Abazovića nazvao bitangom i budalom, objavile su Vijesti.

Kritikuje:  Đukanović

Pobesneo: Milo Đukanović | Foto: Oliver Bunić

Đukanović je Abazoviću, nakon što mu se obratio, rekao "sjedi bitango”, a iz Pozitivne su saopštili da ga je zvao na fizički obračun i nazvao ga budalom.
On je kasnije rekao da niko nema ekskluzivno pravo na vređanje premijera i Vlade Crne Gore i izvinio se parlamentu i javnosti zbog vređanja poslanika Abazovića, ali ne i njemu i njegovoj partiji.
Đukanović je objasnio da je branio svoj integritet u tom trenutku.
"Bez obzira što mi to nije svjostveno u datom trenutku sam morao zaštiti svoj integritet onako kako je to jedino moguće", istakao je Đukanović.
Incident se desio kad je Đukanović optužio poslanike Pozitivne Crne Gore da su nervozni zbog poraza na lokalnim izborima, a dodao je i da se radi i o "nervozi predstavnika medijske mafije koja je formirala stranku".


Abazović se na te reči obratio Đukanoviću rekavši: "Ovo je prvi i poslednji put da bilo kome od ovih ljudi ovde kažete da su došli ovde da bi branili interese mafije", nakon čega mu je premijer viknuo: "Sedi".
Kad je poslanik pitao da li su te ječi upućene njemu Đukanović je rekao: "Tebi, tebi, sedi bitango", nakon čega ga je pozvao na fizički obračun.
Poslanici Pozitivne su nakon tog incidenta napustili salu i kasnije na konferenciji za novinare saopštili da će tražiti hitnu sednicu Kolegijuma predsednika Skupštine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP