Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KRALJ ROKENROLA

Džindžer Alden otkrila kako je živela sa Elvisom: Udarao me je u rebra i kupovao mi skupe poklone!

Autor: Blic | 18.08.2014 - 22:22:00h | Komentara: 1

Elvisova poslednja ljubav, Džindžer Alden, odlučila je da otkrije detalje iz njenog i pevačevog života. Kupovao joj je poklone, ali ju je i udarao, voleo je da puca i imao je česte promene raspoloženja, napisala je ona u knjizi "Elvis i Džindžer".

Za Elvisa se verila samo tri meseca nakon zabavljanja. Veče pre smrti obećao joj je venčanje iz snova...

Preminuo je na današnji dan 1977. godine: Elvis Prisli

Elvis Prisli | Foto: AP

 Kada su se upoznali Džinger je imala 20 godina, a Elvis 41. Njena sestra bila je Mis Tenesija. Elvis je pozvao misicu i pitao da li želi da dođe kod njega, i da povede svoje sestre. Devojke su došle. Čekale su ga satima, a kada je napokon došao, bio je očaran samo sa Džindžer. To veče, čitao joj je tekstove istočnjačke filozofije i numerologije. To je ponovio i brojnih drugih noći.
Ubrzo potom, Aldenova mu se pridružila na turneji u Las Vegasu. Tamo joj je kupovao skupe poklone, haljine, nakit. Jednu noć joj je tražio da zažmuri. Na jedan prst joj je stavio prsten sa dijamantima, a na drugi i sa safirima.
"Moraš da imaš rezervni", rekao joj je on i verio je.
Par dana posle toga, dao joj je novi automobil Linkoln i tražio joj je da raskine svaku vezu sa dečkom sa kojim je bila do tada. Ona je odbila, a on je razbio flašu u zid. Tu noć, prvi put su vodili ljubav. Kako Džindžer kaže, nije joj skinuo veš, a na sebi je ostavio odeću. Navodno je verovao da ljudi ne treba da vide jedno drugo golo dok se ne venčaju. Posle seksa, poklonio joj je dijamantsku ogrlicu i sat.

Kralj bine - Elvis Prisli

Kralj bine - Elvis Prisli | Foto: AP

 Nastavili su zajednički život, a Elvis je retko izlazio iz kuće. Stalno je jeo, a obroke su mu donosili u krevet. Stalno je bio u pidžami. Jednu noć, Džindžer je zaspala, a on ju je dozivao. Pošto nije čula, Elvis joj je došao u sobu i pucao iznad kreveta. Da je, kako kaže, probudi, jer mu treba još jogurta.
Inače, imao je arsenal oružija. Pucao je u telefon, kada bi ga nervirala zvonjava, u te-ve, kada je loš program... Jednom zamalo da upuca dete koje je za njegovom ćerkom Lisom trčalo sa plastičnim pištoljem.
Nije mogao da zaspi bez tableta koje mu je davala medicinska sestra. Prejedao se, a Džindžer mu je jednom rekla da ne bi trebalo toliko da jede. Drao se na nju, ona je ustala od stola. Ustao je i on i udario je u rebra, "Niko ne odlazi od stola dok ja ne kažem", piše u knjizi.
Džindžer nikada nije razmišljala da ga ostavi, iako je dobijala batine. Jer, sve je bilo dobro plaćeno! Cela njena porodica nosila je bunde, svi su vozili automobile, a Elvis je hteo da im kupi i novu kuću, piše Njujork Dejli.
Poslednji komentari
  • Rock Vreme: 19.08.2014 08:40h

    I na kraju, nije rekla da ga nije napustila iako je dobijala batine zato sto ga na prime volela. Nega zato sto je sve bilo p l a c e n o. Njihov odnos ona je shvatala kao dobro unovcen posao - za nju i celu njenu porodicu. I sad gleda nesto da zaradi pisuci o svemu tome. Surova masinerija kapitalizma i materjalizma unistava ono sto je kod coveka najvrednije - izima mu dusu i unistava emocije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP